КАРАТ – С

София, кв. Красна поляна, ул. Мечка 35
028120811, 028120812, 028120814
reservations@eurolines.bg
 http://www.eurolines.bg

 

 

 

 

Карат-С АД е създадено през 1990 година като семеен бизнес с основен предмет на дейност – вътрешни и международни автобусни превози на пътници.

Натрупаният богат опит и завоюва стабилни пазарни позиции през годините, както на вътрешния, а така също и на международния транспортен сегмент утвърди КАРАТ-С като стабилен финансово-икономически партньор, с добре разчетени и обезпечени перспективи за развитие и положителен
имидж, с изцяло затворен транспортен цикъл – предлагане, гарантирано изпълнение и техническо обслужване.

Основен предмет на дейност на фирмата е пътнически автобусен транспорт в страната и чужбина, гаранционен и следгаранционен сервиз на автобуси марка Неоплан, Сетра, Мерцедес Бенц, ТЕМСА, извършване на текущи и
годишни технически прегледи на всички видове автомобили, оторизиран сервиз на ЗПАД БУЛСТРАД, вътрешно и външно почистване на автобуси и автомобили.

Фирмата предлага:

- транспортно обслужване с общо сто и седемдесет автобуса от марките Мерцедес, Неоплан, Сетра и ТЕМСА, отговарящи на стандартите на Международната асоциация на автобусните превозвачи (ИРУ); и в това число:

- 122 градски автобуса Мерцедес О 345, CITARO и CONECTO, обслужващи 26 градски линии на територията на град София;
- сервизно оборудване, оборудване за извършване на ГТП, автоматична автомивка, оборудване за банзиностанция, в т.ч. две бензиноколонки, система за зареждане на добавка за гориво и други;
- собствени представителства и търговски бюра в Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Ловеч, Царево, Китен, Приморско, Созопол и други.
- извършва автобусни превози по седемнадесет редовни автобусни линии до Европа съвместно със своите партньори в Германия, Италия, Испания, Франция, Гърция и други;
- членува в Асоциацията на българските предприятия за международни превози и пътищата АЕБТРИ, Асоциацията на автобусните превозвачи, Съюза на работодателите, Камарата на работодателите в транспорта и в Българската търговско-промишлена палата. Дружеството е пълноправен член на европейската Евролайнс организация и носи името Евролайнс за България.

От началото на 2007 година дружеството предлага обслужване на девет целогодишни и шестнадесет сезонни междуградски линии в България. Карат-С АД работи с повече от сто агентски фирми за осъществяване на основият си предмет на дейност и допълнителни и балансиращи дейности, главно в областта на автосервизната дейност и туризма.

Линии

Варна-Дортмунд
Варна-Саарбрюкен-Париж
Варна-Фрайбург-Париж
Варна-Виена-Инсбрук
София-Белград
Варна-Атина
Варна-Будапеща-Дортмунд
Варна -Будапеща-Хамбург
Пловдив-Солун


Вижте по-голяма карта

2012-2015 © ИМедия Консулт ЕООД