ТРАНСПРЕС

София, ул. Мими Балканскa 140
029480700, 080015050
transpress@transpress.bg
 www.transpress.bg

 

 

 

 

ЗА КОМПАНИЯТА

ТРАНСПРЕС е водеща логистична компания в България, създадена преди повече от 20 години с фокус върху транспортните услуги.

ТРАНСПРЕС обединява хора, технологии и транспортна мрежа по начин, който постоянно разкрива нови възможности за развитие.

ТРАНСПРЕС е компания, ориентирана към клиентите с огромен избор от транспортни и логистични услуги, качество и надеждност с нов стандарт.

ТРАНСПРЕС се ръководи от ясни фирмени принципи, които определят политиката на компанията в отговор на динамичната и взискателна икономическа обстановка.

ТРАНСПРЕС поддържа вътрешен и международен транспорт от най-висок клас, като покрива всички изисквания в бранша за доставка на товари, групажни пратки и куриерски услуги.

ТРАНСПРЕС разчита на екип от професионалисти и партньори, които са движещата сила на компанията.

ТРАНСПРЕС изпълнява услуги в сферите на дейност:

  • Транспорт на комплектни и частични товари
  • Транспорт на групажни пратки
  • Куриерски услуги
  • Логистични услуги

МИСИЯ, ВИЗИЯ, ЦЕННОСТИ

Мисия :

Ние, Транспрес създаваме интелигентни логистични решения за успеха на нашите клиенти.

Визия :

Водеща компания за цялостни логистични решения
Да бъдем лидер при групажните пратки от и за Европа
Да сме предпочитан партньор за комплексни и частични товари

Ценности :

Лоялност и ангажираност
Взаимно доверие и уважение
Гъвкавост и индивидуален подход
Постоянен стремеж към усъвършенстване и новаторство
Грижа за околната среда
Развитие на нашите служители

ЕТИЧЕН КОДЕКС

Транспрес е с репутация на успешна компания с високи ценности и ангажираност към своите служители,клиенти и бизнес партньори. Тази репутация е актив, подобно на хората в тази компания и търговска марка.

Етичен кодекс

ЕКИПЪТ

Нашите специалисти са ХОРАТА, с които се гордеем всеки ден.

Те са мотивирани и образовани.
Те имат значителен опит и оптимален ресурс.
Те притежават необходимите умения, за да решат всяка транспортна задача, в оптимални срокове и условия за клиента.

Те са достойните мъже и жени, с които компанията израства всеки ден.

МЕЖДУНАРОДНИ УСЛУГИ

ТРАНСПРЕС покрива глобална мрежа от транспортни услуги на територията на цяла Европа, Северна Африка и част от Близкия Изток. Клиентите и партньорите на компанията оценяват бързите и гъвкавите връзки, които се дължат на усилията на професионалистите от ТРАНСПРЕС, непрекъснатото разширяване и обновяване на автопарка и интегрирането на фирмата в транспортната мрежа на DACHSER.

ГРУПАЖНИ ПРАТКИ Еntargo

Entargo ви осигурява единна и прозрачна система за транспорт на групажните пратки при гарантирано качество на изпълнение.

ТРАНСПРЕС се грижи групажната пратка да попадне в една интелигентна система за консолидация и транспорт на товари, която обслужва стотици хиляди клиенти.

Европейската партньорска мрежа на DACHSER и ТРАНСПРЕС поставя нови стандарти на обслужване в транспортните услуги, при които фокусът е върху свободата на избора на всеки клиент.

Entargo мрежата е създадена преди повече от 80 години, и до днес постоянно се разширява и усъвършенства като ускорява стоковите потоци и повишава ефективността на бизнеса в Европа при изпълнение на групажни превози.

Предимствата, гарантирани от ТРАНСПРЕС в Entargo мрежата:

  • Пълно национално покритие на територията на всички страни, членки на Entargo мрежата. Вие избирате между кои две точки на мрежата да бъде извършена доставката на вашата пратка.
  • Ежедневно действие на продукта във всички страни от мрежата. Вашата пратка ще пристигне в съответния срок, според избрания от вас Entargo продукт, независимо кога товарите са приети при нас.
  • Проследяване на пратката. Вие може да проследите вашата пратка в реално време, достатъчно е само да натиснете бутона «проследяване на пратка» на нашата страница.
  • Единна информационна система. Вашата пратка получава уникален бар-код и всяко действие от получаването до предаването й на получателя се регистрира от системата в реално време. Това ни позволява да упражняваме постоянен активен контрол върху нейната доставка и гарантира еднакво високо качество на услугата във всяка страна.
  • Пълна прозрачност при офериране, гарантирана от ясни и лесно приложими принципи на ценообразуване. Вие само трябва да определите своите приоритети.
  • Надеждност. Entargo е признат символ за надеждност в логистиката. Вие може спокойно да планирате своя бизнес, защото договорените срокове за доставка на групажните пратки ще бъдат спазени.

Targospeed, Targofix и Targoflex са стандартизирани продуктови линии, които покриват различни типове изисквания на клиентите при доставка на групажните пратки.

Targospeed

Продуктовата линия е подходяща за пратки, които изискват най-бързия възможен начин за достигане по суша до получателя.

Предимство: точно дефинирани транзитни времена – от 1 до 4 раб. дни за цяла Европа.

Targofix

Продуктовата линия е подходяща за пратки, при които е изключително важно точното време на получаване или вземане на товара, като например определен технологичен или ремонтен процес. Ако скоростта не е ваш приоритет за пратката, то това е най-подходящата продуктова линия за вас.

Предимство: възможност да оптимизирате производствените си ресурси и складови наличности според конкретните нужди.

Targoflex

Продуктовата линия е подходяща за пратки, при които може да си позволите гъвкавост в крайните срокове на доставка при отлично качество на услугата.

Предимство: висока надеждност, но на по-добра цена.

Вижте по-голяма карта

2012-2015 © ИМедия Консулт ЕООД