АВТОМОРГА РАЙЧЕВ ТРАНС

 гр. Пловдив, бул. „Асеновградско шосе“, (срещу Лукойл)

 0885704538, 0888941904, 0888941446

 raichev_trans@abv.bg
 http://avtomorgaraichev.cars.bg/ 

 

 

 

 

 

 

АВТОМОРГА “ Райчев“ предлага авточасти втора употреба за европейски, японски и корейски леки, лекотоварни автомобили и джипове.
АВТОМОРГА „Райчев“ е основана през 2010г. В процеса на развитие който обхваща периода от 2010г до сега ние сме разглобили и внесли почти всички видове автомобили излезли на пазара от 1969г до 2009г.
Това е направило нашата база както една от най-конкурентно способните фирми, предоставяща достъпни цени така и една от най-богатите на наличност и разнообразие на автомобилни части в цяла България.
Базата разполага с всички видове части (двигатели) на марките: Mercedes. Audi, Bmw, Porshe, Cherokee, Jaguar, Toyota, Honda, Peugeot, Рено Opel, Smart, Hyndai и много други модифицирани до период 2010г.
Фирмата също така приема заявки за артикули които не са в наличност но биват доставяни от партньори в чужбина . Тъй като нашата фирма е дългогодишен партньор с най-добрите куриерски служби на територията на република България, ние можем да ви доставим избрания от вас продукт на дадения от вас адрес, бързо и лесно.
Надяваме се, че чрез тази кратка характеристика изобразяваща нашият дългогодишен работен процес ние да сме ви убедили , че Фирма „Райчев транс“ е тази която е готова да даде на клиента, не само всичко от което той се нуждае за своя автомобил но и да предостави една разумна цена, повече от достъпна за всеки обикновен човек.
Изкупуване на автомобили от България.
Фирмата издава удостоверение за бракуване на автомобилът за КАТ.