АВТОСТЪКЛА КОБРА ООД

гр. София, ул. Бесарабия 55
070017207; 029455102; 029455109
sales@autoglass.bg
 http://www.autoglass.bg

 

 

 

 

 

 

 

Автостъкла Кобра е фирма, която е на българския пазар от много години и има мрежа от магазини из цялaта страна.

Благодарение на дългогодишната практика и обмен на информация с международни специалисти в тази област, както и с вас, нашите клиенти, днес ние можем да ви предложим монтаж на вашето стъкло на високо ниво, с най-новите консумативи и технологии.

Работим с производители от цял свят и така предоставяме на клиента голяма разновидност от автостъкла на достъпни цени. Наши представителства може да намерите в най-големите областни градове на страната.

 

Ние сме единствената компания в България, която работи с всички производители на автостъкла от първичния пазар и затова поддържа високо качество на предлаганите от нас продукти.

 

УСЛУГИ:

 

Имате счупено стъкло на вашият автомобил? Ние ще помогнем. Европейски, турски и китайски стъкла за всички леки и товарни автомобили.

Сервизи Кобра предлагат следните услуги:

-  Демонтаж
-   Монтаж
-   Монтаж на посочен от клиента адрес
-   Безкасово плащане на застраховани автомобили
-   Безсрочна гаранция на извършения от нас монтаж

Предлаганите услуги може да намерите в нашите официални сервизи из цялата страна.

 

Информация за стъклата:

 

Акустично покритие

SGS dBCONTROL ®

SGS dBCONTROL® е ламинирано покритие, което предлага по – добри шумо-изолационни качества от стандартните ламинати. Например, при използване на специално създадения „Acoustic PVB“ SGS dBCONTROL® покритието намалява нивото на звуко-предаване до 10 dB при определени честоти в сравнение с обикновено покритие.

Електрохромно покритие

SGS LIGHTUNING ®

SGS LIGHTUNING® демонстрира напредъка на Saint-Gobain Sekurit в електрохромната технология, което позволява потъмняване или изсветляване на стъклени сенници. При стандартни показатели, количеството светлина, която влиза в превозното средство, може да бъде ограничено между 4 и 40%, докато пропускането на слънчева енергия варира между 2 и 20%.

Ламинирано странично покритие: сигурност

SGS GLOBALPROTECT ®

Защита против кражба: разбиването на кола с ламинирано странично покритие отнема поне 10 пъти повече време. Подобрената устойчивост на разбиване на ламинираното покритие осигурява по-голяма сигурност като забавя проникването в превозното средство през стъклото.

Температурен комфорт – Отразяващ

SGS THERMOCONTROL®

Топлинно отразяващото покритие е ламинирано стъкло, което отразява голяма част от слънчевата енергия благодарение на невидим слой. Следователно, парниковото топлинно натрупване драстично се намалява.

Температурен комфорт – Венера

SGS THERMOCONTROL®

Тъмното покритие по края на стъклото предлага отличен температурен комфорт и уединение. Използва се за задни врати и люкове.

UV Филтър

SGS THERMOCONTROL ® UV-Filter

Saint-Gobain Sekurit е развил SGS THERMOCONTROL ® UV-Filter, ново поколение калено стъкло, което ефективно защитава пътниците и материалите в купето едновременно от слънчевата топлина и УВ-лъчите.

Антирефлективно покритие

SGS REFLEXCONTROL ®

SGS REFLEXCONTROL® намалява отразяването на светлина от стъклени повърхности. Saint-Gobain Sekurit е създал специално антирефлективно покритие, което намалява до 40% отразяването на светлина от предното стъкло под даден ъгъл от 60 градуса.

Температурен комфорт – Абсорбиращ

SGS THERMOCONTROL®

Топлинно абсорбиращото покритие рязко намалява директното пропускане на слънчева енергия в превозното средство. По този начин то намалява натрупването на топлина във вътрешността на колата.

Интегрирана антена

SGS TENNAFIT ®

Интегрираната антена може да бъде приложена при всички видове фиксирано покритие. Тя действа аналогично или по-добре от обикновените антени, но не създава техните проблеми.

Затопляемо (нагреваемо) покритие

SGS ICECONTROL ® – Нишки/Покрития

Приложено върху ламинирано покритие, гарантира гладко и бързо размразяване и премахване на замъгляването.

Противовлагово покритие

SGS AQuACONTROL ®

Saint-Gobain Sekurit е създал висококачествено противовлагово покритие, SGS AQUACONTROL ®, за да осигури на шофьорите удобство и видимост дори когато вали.

Ламинирано странично покритие: безопасност

SGS GLOBALPROTECT ®

Ламинираното странично покритие също намалява риска от изхвърляне през страничните прозорци при ПТП.

 

 

КЛОНОВЕ – виж тук!