АДВАНС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ТРАНСПОРТ ЕАД /БАЛКАН/

София, бул. Симеоновско шосе 20
024005100, 0884694172
 balkan@advance-international.com
 www.advance-international.com

 

 

 

 

Компания  „Адванс Интернешънъл“ ЕООД  www.aee.bg – е специализирана в областта на инженерингови решения за осветление на всякакъв тип сгради, като решенията ни са базирани на пасивни осветителни решения и/или LED осветление.

 

Компанията ни е и официален представител за Република България на италианския производител на системи за естествена осветеност (т.нар. светловоди) „Solarspot International” http://www.solarspot.it/en/home-return. Нашите светловодни гарантират най-восоко качество на светлината, спестявания на разходи за позлване на електричество за осветление през деня и повишено качество на работната среда.

Осветитлените ни системи не въвеждат топлина в помещенията и с това са изключително подходящи за производствени помещения, в които трябва да се контролира температурата. Систeмата SOLARSPOT e най-ефективната в света система от този тип.

 

По отношение на LED осветлението партнираме директно с редица прозиводители  като Zumtobel, ТHORN, SCHUCH, LUG, V-TAC, Philips, OSRAM и много други. Изграждаме и изцяло автоматизирани системи за осветление, подходящи за сертифициране. Можем да доставяме всякакво осветление.

 

 

 

 

Сред референтните ни обекти по отношение на осветителни системи и доставки са МУЛТИВАК България, Юрогейт,  Аурубис – България, Осмо ДКЦ – кв. Надежда, редица жилищни и административни обекти и др. Бихте могли да посетите при интерес всеки от нашите обекти.

Свържете се с нас на следните телефонни номера: 0886/830090; 02/427 2000, както и на електронни адреси: yoana@advance-international.com; office@aee.bg. На разположение сме и за предоставяне на всякакви коментари, отговори на въпроси и техническа документация.Вижте по-голяма карта

2012-2015 © ИМедия Консулт ЕООД