АРАМЕКС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ КУРИЪР

София, Ул. Кап. Димитър Списаревски 3
070018686, 0878839739
sales@aramex.bg
 https://www.aramex.bg

 

 

 

 

МЕЖДУНАРОДНИ ЕКСПРЕСНИ УСЛУГИ

Арамекс предоставя глобални решения за доставка на документи и пратки по целия свят, от врата до врата, в рамките на договорени транзитни времена, съобразени с Вашите нужди и очаквания.
Услугата ни за проследяване на международни пратки предлага актуална информация за движението и е доказателство за доставката на Вашата пратка.
Доставка на документи и колети
Чрез своята световна мрежа и конкурентни цени за транспорт, Арамекс гарантира доставка на документите и колети от врата до врата в над 200 страни по света по възможно най-бързия начин.
Доставка от чужбина
Благодарение на международната си мрежа за транспорт, Арамекс гарантира вноса на пратки директно до Вас и за Ваша сметка без значение от коя точка на света е изпратена.

VALUE EXPRESS – ИКОНОМИЧНИ ДОСТАВКИ ДО ЕВРОПА

Арамекс предлага куриерска услуга за международни пратки на по-ниски цени, която да намали разходите за Вашият бизнес.
Международната сухопътна услуга – Value Express ви дава възможност да се възползвате от икономично решение за доставките си на по-тежки пратки, които не са експресни.
Value Express е времево гарантирана услуга, която се предлага до много Европейски страни. Списък на държавите се актуализира постоянно.
Value Express е услуга „от врата до врата”, с възможност за реално проследяване движението на пратката до крайната й доставка на адрес: www.aramex.com
Value Express е услуга с твърди ниски цени, които не зависят от теглото на пратката!
Максимални величини на отделен пакет
Тегло: реално или обемно до 30 кг.
*Обемното тегло показва съотношението на обема (мястото което заема) всеки пакет чрез следната формула:
Дължина / l / x Ширина / w / x Височина / h / в см : 5000
При подготовката на Вашите пратки, моля, съобразете се със следните максимални величини за всеки пакет: дължината на най-дългата страна да не надвишава 175 см и сборът от дължината + удвоения сбор на височината и широчината не трябва да надвишава 300 см.

AIR ECONOMY – ИКОНОМИЧНИ ДОСТАВКИ ДО БЛИЗКИЯ И ДАЛЕЧЕН ИЗТОК

Арамекс предлага комбиниран транспорт (по въздух и суша) до Близкия и Далечен изток. Air Economy е икономична и качествена куриерска услуга до редица страни в този регион.
Сроковете за доставка, както и цените дори за по-тежките пратки са изключителни атрактивни.
Air Economy е услуга „от врата до врата”, с възможност за реално проследяване движението на пратката до крайната й доставка на адрес: www.aramex.com
Услугата е валидна само за експорт от София до Близкия и Далечен изток, всяка сряда и петък.
Можете да изчислите обемното тегло на Вашата пратка чрез следната формула:
Дължина / l / x Ширина / w / x Височина / h / в см : 6000
При подготовката на Вашите пратки, моля, съобразете се със следните максимални величини за всеки пакет: дължината на най-дългата страна да не надвишава 175 см и сборът от дължината + удвоения сбор на височината и широчината не трябва да надвишава 300 см.

СУХОПЪТЕН ТРАНСПОРТ

Арамекс притежава една от най-големите и развити мрежи за сухопътен транспорт. Имаме богат опит по дестинациите от и до България от и до страните в Европа, Близкия Изток, Русия и Турция. Карго специалистите от отдела ни могат да Ви предложат и осигурят най-ефективните по отношение на цена транспортни методи, които да посрещнат Вашите нужди по доставката. Арамекс предлага многобройни варианти – групажи (LTL), цели камиони (FTL), както мултимодална комбинация за транспортиране на стоките Ви до крайния получател.
Арамекс се заема с всички митнически процедури по Вашата пратка, след което я доставя навреме директно на получателя.

ВЪЗДУШЕН ТРАНСПОРТ

Арамекс предлага глобално и ефективно решение за всички нужди, свързани с въздушния транспорт. Оперирайки в цял свят, нашият екип от професионалисти предлага високо качество на обслужване, осигурявайки надеждна и сигурна доставка. Нашата цел е клиентът да получи пълна удовлетвореност и яснота за пътя на пратката и нейната сигурност по време на транспорта.
За транспорта на Вашата въздушна карго пратка можете да изберете някой от следните варианти:
От летище до летище
От врата до врата
От врата до летище
Транспорт на пратки под температурен режим
Ако за транспорта на Вашите пратки е необходим специален температурен режим за стоки като: хранителни продукти, цветя и др., Арамекс има решение на Вашите изисквания. Свежестта и годността на Вашите продукти, снабдени с техники за охлаждане и поддържане на конкретна температура, е гарантиран от нашите служители.
През последните години нашата фирма се специализира в обслужването на международни медицински проучвания. Ние организираме транспорта на времево и температурно чувствителни пратки (кръвни, плазмени, тъканни проби и т.н.), за които е необходимо наличието на сух лед до крайни дестинации в страната и чужбина.
Въздушна консолидация
Със цел намаляване на Вашите разходи предлагаме консолидация на въздушен транспорт всяка седмица от наш склад в:
САЩ – Ню Йорк, Лос Анджелис
Китай – Хонг Конг, Шанхай

МОРСКИ И РЕЧЕН ТРАНСПОРТ

Независимо дали е изцяло натоварен контейнер (FCL) или частично (LCL), внос или износ, в зависимост от Вашите изисквания, Арамекс осигурява цялостна организация на транспорт по море. Нашите експерти от отдела за морски транспорт, със съдействието на колеги от глобалната корпоративна мрежа, ще се погрижат за пратката Ви по време на целия цикъл от взимането от клиента до доставянето й на получателя.
Морски транспорт с цели морски контейнери (FCL)
В случай, че търсите решение за морски превоз с изцяло натоварен контейнер, Арамекс може да Ви предложи транспорт с всички типове морски контейнери от и до основните световни пристанища. Вариантите за превоз могат да бъдат:
Превози от врата до врата
Превози от пристанище до пристанище
Превози от врата на изпращача до пристанище Варна, Бургас, Солун
Транспорт между трети страни (cross trade) – можете да заявите Вашите пратки от и до всяка страна в света и да заплатите разходите също, където пожелаете.
Превози от пристанище Варна, Бургас, Солун до врата на получателя
Мултимодален транспорт с контейнери (комбиниран транспорт с контейнери – сухопътен транспорт, железопътен транспорт, морски транспорт и фериботен транспорт)
Седмични отплавания
Транспорт при специални изисквания в специално оборудване – хладилни или термоизолирани контейнери, транспорт на извън габаритни товари в Оpen top или flat rack контейнери, опасни товари (IMO) и товари в наливно състояние.
Морски транспорт с групажни (консолидирани) морски контейнери (LCL)
Когато Вашата пратка е по-малка от цял морски контейнер, Арамекс предлага ефективно и спестяващо разходи решение: групажен превоз – можем да обединим множество пратки от различни клиенти в един контейнер. Предлагаме спедиция на групажни контейнерни карго пратки както следва:
Седмичен групажен сервиз от Далечния Изток с транзитно време 27 дни до Солун
Доставки до врата на получателя в България с транзит или митнически внос
Седмичен групажен сервиз до Дубай с транзитно време 17 дни
Транспорт между трети страни (cross trade) – можете да заявите Вашите пратки от и до всяка страна в света и да заплатите разходите, където пожелаете.
Траснспорт със специални изисквания в специално оборудване – хладилни или термоизолирани контейнери, транспорт на извън габаритни товари в Оpen top или flat rack контейнери, опасни товари (IMO) и товари в наливно състояние.