АТЛАНТ ЛТ

 Пловдив, ул. Преслав 31, срещу пожарната
032639562, 0893601160
atlant@bitex.bg
 http://www.atlant.bg

 

 

 

 

Фирма Атлант ЛТ ЕООД стартира своята дейност през 2004 година, първоначално, като фирма за хамалски услуги. Екипът на фирмата се състои на онзи етап предимно от хамали студенти, млади хора, подпомагащи финансово своето образование.

Постепенно фирмата се превръща във водеща в сферата на хамалските услуги в град Пловдив и областта, поради качеството на предлаганите услуги и професионализма на изпълнение. Развитието на услугите изисква все по-голям персонал, по-голяма заетост на работниците и отговорност към дейността, поради което персоналът вече не е само от студенти, а и от завършили своето образование работници, ангажирани на постоянна длъжност.

Фирма Атлант ЛТ ЕООД търпи постоянно развитие, завлядява пазара на хамалските услуги и спечелва за клиенти големи компании, като Каменица АД,ПрокредитБанк, БНБ, участва със своите работници в Турнето на Слави първоначално само за град Пловдив, а след това съпровожда цялото турне из България.

Многобройни са клиентите на фирмата за хамалски услуги Атлант. Многобройни са и фирмите взаимствали от опита на Атлант, но оригиналът си остава един и най-добър!
Целите на фирмата са постоянно повишаване на качеството на услугите и все по-голямо удобство за клиентите. Поради тези причини през 2007 г. Атлант разширява своята дейност, като включва предлагането и на транспортни услуги.

Водени от идеята за по-голяма практичност, предлагат обединени услуги хамали + транспорт, а първи в бранша предлагат опаковане на цялостното имущество и изнасяне от ключ до ключ.

Мнозина възползвали се от услугите на фирмата, ги предпочитат отново и отново, всеки път, когато им се наложи, понеже знаят, колко лесно се върши работата от истинските професионалисти в дейността!

ТРАСНПОРТНИ УСЛУГИ

Фирма Атлант предлага транспортни услуги от 2007 година. Първоначално обслужва град Пловдив и областта, постепенно цяла България, а вече и страни от Европа.

Фирмата разполага с лиценз за осъществяване на международен превоз на товари.
Транспортните услуги се извършват със следните камиони:
Мерцедес 308, товароносимост до 1.5 тона, размер на фургона – 3.30 метра дължина, 2 метра ширина, 2 метра височина. Камионът е закрит, с окрепителни съоръжения, идеален за превозване на мебели, стоки и чупливи вещи.

Мерцедес 313, товароносимост до 1.5 тона, размер на фургона – 3.80 метра дължина, 2.10 метра ширина, 2.30 метра височина. Камионът е закрит, фургонът е с щори от двете страни и хидравличен борд отзад. Щорите позволяват товарене и разтоварване отстрани на камиона.

Мерцедес 811, товароносимост до 6 тона, размер на фургона – 6 метра дължина, 2.40 метра ширина, 2 метра височина. Камионът е с хидравличен борд до 500 кг.

Камионите на фирма Атлант са идеални за движение в градски условия и за извършване на бързи курсове от точка до точка.

Транспортирането на имущество с тях е сигурно и надеждно.