АТН – ТРАНС ЕООД

 гр. Свиленград, бул. България 60, офис 33
 037972083, 037971411
 office@atn-trans.com
 http://www.atn-trans.com/home-bg.html

 

 

 

 

 

АТН-ТРАНС ЕООД – Вашият прозорец към международния транспортен бизнес.

С тази дейност ние се занимаваме от 1994г.

Основните направления на нашия транспорт са: Турция, Македония, Сърбия, Русия, Украйна, Молдова, Беларус, страни от ЕС в Балканския регион България, Гърция, Румъния. Готови сме да обсъдим и нови направления предложени от Вас.

Автопаркът на нашата фирма се състои от 23 автомобила 95 – 110м3, а също така на разположение се намират и около 50 автомобили на наши партньори. Централния офис на нашата фирма се намира в България, гр. Свиленград.

Това е мястото където се пресичат границите на България, Гърция и Турция. Това е регион на голям транспортен поток и затова заедно с транспортните услуги предлагаме също и спедиторски услуги, склад под митнически контрол, квалифицирани услуги на митнически агент, услуги на застрахователна компания, оформление на банкови гаранции които да обезпечат режима на транзит. Фирмата разполага със складови помещения на територията на Свободна Зона Свиленград, а също и складове за товари на територията на Хасковска област.

Географията на работа на фирмата включва и регионални представителства в Свободна Зона Пловдив, а също и в Свободна Зона Русе. Извън границите на България имаме представителства в Свободна Зона Пирот (Сърбия), а също и в Истанбул (Турция) в зоната на регионалните митници Халкали (Европейската част на града) и Еренкьой (Азиатската част на града). Надяваме се, че информацията за нашата фирма ще Ви помогне за реализирането на вашите бизнес планове и проекти. Високо квалифицираните специалисти са на ваше разположение за съдействие, консултации и допълнителна информация.

Винаги сме готови да Ви съдействаме за развитието на вашия бизнес.

УСЛУГИ:

• МИТНИЧЕСКИ УСЛУГИ
• ГРУПАЖИ
• СПЕДИЦИЯ
• ПОКАНИ
• ДОКУМЕНТИ
• ЕЛЕКТРОННИ УСЛУГИ