АУТО ФРАНС 3000

 София, кв. Хаджи Димитър, ул. Резбарска 5
029198777, 024082773, 029198757
autofrance@autofrance3000.com
 http://www.autofrance3000.com

 

 

 

 

 

Ауто Франс 3000 е първият официален дилър в София на Рено Нисан България. Компанията е създадена през октомври 2005 година с основна дейност продажба и сервизно обслужване на автомобили с марките Dacia и Renault.

Фирмата е част от предприемаческата група на Вили Бетц – една от най-големите европейски компании в областта на спедицията и логистиката.

Групата е представена в автомобилния бранш и чрез дружеството си Балкан Стар Аутомотив, генерален представител на марките Mercedes-Benz, Chrysler, Dodge, Jeep®, Mitsubishi Motors,Maybach, Mitsubishi Fuso и Setra.

 

 

Мисия и ценности

Най-важните ценности за нашата фирма са удовлетвореността на клиентите, адекватното присъствие на пазара и доходността. Тези основни компоненти са и в основата на нашата мисия:

- да предоставим на българския пазар пълната гама висококачествени, модерни и екологични леки и лекотоварни автомобили Renault и Dacia, които благодарение на своя комфорт, надеждност и сигурност да задоволят вашите нужди;

- да допълним емоцията от притежанието на автомобил с марката Dacia или Renault, като Ви предоставим допълнителни и качествени услуги;

- да заемем достойно място в автомобилния бранш в страната и да допринесем за облагородяване на бизнес климата, като постоянно повишаваме стандартите си на работа.

Гаранции за качество

Ауто Франс 3000 е компания, която не просто държи на качеството, а се стреми да го подобрява непрестанно. Пример за това са високата квалификация на екип от близо четиридесет специалиста, повечето от които с над 10 годишен опит в автомобилния бранш и непрекъснатото им усъвършенстване чрез обучения.

Фирма Ауто Франс 3000 е въвела и система за управление на качеството, съгласно стандарта ISO 9001:2008, като по този начин гарантира на своите клиенти, че в компанията съществува системен подход към всички дейности.
От края на 2009 година фирмата въвежда и оперативна система за управление, благодарение на която всички процеси в компанията се интегрират и осигуряват надеждност, гъвкавост и сигурност по време на работа.

Базата

Автосалонът на Ауто Франс 3000 за продажба на нови автомобили, е разположен на площ от триста осемдесет и два кв. м. В него клиентите могат в уютна обстановка, отговаряща на световните стандарти на марките, да се запознаят непосредствено с модели на Renault и Dacia, да получат компетентна информация за предпочитания от тях автомобил, както и да направят пробно шофиране.

Сервизният комплекс, с който фирмата разполага, е на площ от осемстотин и петнадесет кв.м. Той се състои от две работни халета, снабдени с най-модерно и специализирано оборудване за сервиз и обслужване на автомобили - десет двуколонни подемника, от които три усилени за лекотоварни автомобили, компютърен стенд за регулиране на километри на преден и заден мост, машина за проверка и зареждане на климатици, специализиран диагностичен тестер за Renault и Dacia и други.

Ставайки наш клиент вие може да се възполвате от:

- разнообразни финансови решения и гъвкави лизингови схеми, предлагани от утвърдени и надеждни партньори на компанията,
- застархователен мениджмънт,
- оперативен лизинг,
- пълно корпоративно обслужване на автопарка,
- заместващ автомобил при гаранционни проблеми и забавяне на поръчка,
- възможност за сключване на флийт сделки, вкючващи и други марки, представлявани от Балкан Стра Аутомотив;

 

Контакти:

ПРОДАЖБИ НОВИ АВТОМОБИЛИ:
Рецепция (+359 2) 40 82 777
E-mail: autofrance@autofrance3000.com

СЛЕДПРОДАЖБЕНО ОБСЛУЖВАНЕ:
Рецепция:(+359 2) 40 82 773
E-mail: autofrance@autofrance3000.com

РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ:
Телефон: (+359) 2 4082 757
E-mail: chasti@autofrance3000.com


Вижте по-голяма карта