АШЛИ

 

София, кв. Красна поляна, ул. Ришки проход № 4
029201769, 029201915, 0888750712
tanya_1957@abv.bg
 http://www.ashlibg.com

 

 

 

 

Автосервиза разполага с компютърна диагностика и ремонт на автомобили от всички модели и марки.

Ако имате проблеми с външния вид на автомобила:
ожулвания; одрасквания; вдлъбнатини; необходимост от изчукване или боядисване на калник, броня, врата, лайсни, капакмаска, решетка; имате счупено стъкло или огледало; счупен или неработещ фар,мигач, стоп.

ако имате проблеми с двигателя:
автомобилът не пали; трудно пали; гасне; голям разход; мирише на бензин; прегрява; не превключва или трудно превключва на скорост; придърпва при потегляне; силно пуши; двигателят работи неравномерно, няма мощност …

ако имате проблеми по ходовата част:
автомобилът трака, тропа, дрънчи; воланът тегли наляво или надясно; не работят спирачки, не работи ръчна; при спиране колата бяга наляво или надясно;

ние ще ги отстраним бързо и на разумна цена.

Ашли автосервиз София извършва компютърна диагностика, боядисване коли и ремонт на автомобили, независимо от марката и модела и гарантира изправност на вашия автомобил за сигурно пътуване и безопасност на пътя.

Автосервизът разполага с две тенекеджийни, подготвителни, монтажно, монтьорно и две камери за боядисване. Това са предпоставки за бързото изчукване и боядисване на коли и гаранция за кратък престой за авто ремонт.

Промиване на двигатели, промиване на горивна система и извършване на софтуерна диагностика са част от специфичните дейности по авто ремонт в автосервиз Ашли.

Сервизът разполага с сериозна складова база, но при необходимост работи с най-големите вносители на оригинални и неоригинални (алтернативни) резервни части и консумативи.

Персоналът се състои от 20 човека, всеки професионалист в областта си.

Цените на услугите съотвестстват на цените на застрахователните компании. Ашли автосервиз София работи с Булстрад, ДЗИ, Дженерали, Български имоти, Интерамерикан и е сертифициран по ISO 9001 – TUV CERT – от 2006 г.
За собствениците на мотоциклети, мотопеди и скутери, автосервиз Ашли предлага ХОТЕЛ ЗА МОТОЦИКЛЕТИ – грижа и поддръжка за вашия мотор през есента и зимата. Услугата е обвързана с договор. При нужда от сервиз, разполагаме със специалист.
Услугата включва:
- 24-часов достъп

- закрит охраняем паркинг

- поддръжка на акумолатора

- склад за вашите мото-аксесоари

 

Цена за престой на мотоциклета в хотела – 30 лв. на месец без ДДС.


Вижте по-голяма карта