А ТУ ЗЕТ ТРАНСФЪРС ООД

гр. Варна, ул. Иван Вазов 41 – 43
0884400905
office@a2ztrans.com
https://a2ztransfers.bg

 

 

 

 

 

 

А Ту Зет Трансфърс ООД е лицензиран превозвач с разрешение да извършава международен превоз на пътници, притежаващ лиценз с  №10029, издаден от Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията на 05/06/2018 г.

Ние сме регистрирана транспортна компания с опит в туристическият сектор повече от 5 години. Без значение дали пътувате по работа или на почивка, ние ще се погрижим за Вашият сигурен и удобен транспорт.

Притежаваме собствен автопарк от нови и добре поддържани превозни средства с различна категория: лек автомобил, мини бус, бус, отговорящи на всички изисквания за комфортен и безопасен транспорт.

Предлагаме 24 / 7 контакт по телефона или е-мейл, както възможност за бърза и лесна онлайн резервация през нашия сайт.

Високо ниво на обслужване и персонално отношение: ще Ви посрещнем на летището с табелка с Вашето име и ще се погрижим за Вашето пътуване.

Автопарк

 Автомобили

Превозните средства, с които се извършват трансферите от Варна, Шумен и Добрич до Букурещ и Констанца са част от автопарка на A2Z Transfers. Шофьорите са наши дългогодишни служители, преминали през на всички необходими обучения, проверки и медицински прегледи. Ние не работим с посредници и подизпълнители и това гарантира високото качество на предлаганите от нас услуги – от момента на резервация, до срещата с Вас и пристигането до крайната дестинация.

Автомобилите в нашия автопарк притежават всички необходими застраховки и документи за пътуване по съответните маршрути. За да получите по- ясна представа за услугите, които предлагаме, разгледайте описанието на превосните средства, с които ще пътувате по избрания от Вас маршрут:

– Индивидуалните трансфери (макс. 6 души в едно превозно средство) от Варна до Летище Букурещ и Летище Констанца се извършват с нови, комфортни превозни средства – най – често Фолксваген Кади, Фолксваген Крафтер, Мерцедес Виано, Мерцедес Вито и др.

- Комфортът и сигурността по време на пътуването със споделен трансфер също от са основно значение за нас. Транспортът се извършва със същите превозни средства или по- големи, в зависимост от броя на хората, пътуващи по определения маршрут.

 

 

 

 

УСЛУГИ:

 

- Индивидуални Трансфери до Летище Букурещ и Летище Констанца:

A2ZTransfers предлага удобно и сигурно пътуване от Варна, Добрич и Шумен до Летище Отопени, Букурещ, както и от Варна до Летище Констанца и обратно.

За Ваше удобство можете да изберете индивидуален трансфер, при който Вие задавате часа и мястото на тръгване и не се съобразявате с други пътници или споделено пътуване с други пътуващи по същия маршрут.

Дестинациите, по които извършаваме индивидуални трансфери са:

 • Град Варна – Букурещ, Летище Отопени – Град Варна
 • Град Варна – Летище Констанца – Град Варна

Индивидуалните трансфери до летището са подходящи за групи до 6 човека. Повече информация за цените на трансферите от Варна до Румъния ще намерите тук:  Резервирайте бързо и лесно на нашия сайт с кредитна или дебитна карта (Visa, Maestro, Mastre Card). След като завършите резервацията, ще получите електронно потвърждение на посочения от Вас и-мейл адрес. Важно е да оставите актуален телефон за връзка с включен роуминг в Румъния, в случай на необходимост.

Резервирай Индивидуален Транспорт Тук:

 

- Споделено пътуване от Варна до Букурещ, Летище Отопени (OTP) и обратно

 Ако търсите по- икономичен вариант да стигнете до летището в Букурещ, изберете споделеното пътуване от Варна до летище Отопени. Пътува се всеки ден в часовете 07:00ч.; 11:00ч. и 23:00ч., като можете да изберете тръгване от градовете Добрич или Шумен (в 08:00ч.; 12:00ч. или 24:00 часа). Цената за еднопосочно пътуване е 66 лв. на човек.

Тръгването от град Варна е от бензиностанция Петрол, до МОЛ “Двете Кули” (“Varna Towers”), от Добрич – бензиностанция „Лукойл“ (на входа / изхода за Варна), а от Шумен – бензиностанция „Шел“ (бул. „Симеон Велики“). За Ваше удобство пристигате директно на терминала „Заминаващи“ на румънското летище.

В обратна посока часовете на отпътуване от Летище Букурещ са в 14:00ч.,  20:00ч. и 04:00 ч. (на запитване). Шофьорът ще Ви чака с табелка с Вашето име в района на Кафе – бар “Segafredo”, в залата за „Пристигащи“.

Резервирайте тук бързо и лесно онлайн трансфер до Букурещ!

 

Разписание на споделените трансфери от / до Летище Букурещ:

♦ Град Варна – Летище Отопени

Тръгване от бензиностанция Петрол, до МОЛ “Двете Кули” (“Varna Towers”)

Часове на тръгване и пристигане*:

 • 07:00 ч – 11:00 ч
 • 11:00 ч – 15:00 ч
 • 23:00 ч – 03:00 ч

♦ Град Добрич – Летище Отопени

Тръгване от бензиностанция Лукойл (на входа от гр. Варна)

Часове на тръгване и пристигане*:

 • 08:00 ч – 11:00 ч
 • 12:00 ч – 15:00 ч
 • 00:00 ч – 03:00 ч

♦ Град Шумен – Летище Отопени

Тръгване от бензиностанция Шел (бул. „Симеон Велики“)

Часове на тръгване и пристигане*:

 • 08:00 ч – 11:00 ч
 • 12:00 ч – 15:00 ч
 • 00:00 ч – 03:00 ч

♦ Букурещ, Летище Отопени – Варна, Добрич, Шумен

Тръгване от Летището (залата за „Пристигащи“, кафе – бар „Segafredo“)

Часове на тръгване и пристигане*:

 • 04:00 ч – 08:00 ч. – по запитване
 • 14:00 ч – 18:00 ч.
 • 20:00 ч – 00:00 ч.

Пътуването от Варна до летище Отопени (или обратно) е окло 4 часа – 4 часа и половина, в зависимост от преминаването на Дунав мост и от трафика в Букурещ. Трансферите се извършват с нови превозни средства, климатизирани, с Wi-fi,  а шофьорите са професионалисти с дългогодишен опит, пътували многократно по този маршрут. Повече информация за автомобилите, с които пътуваме, ще намерите в секция Автопарк и в Галерия. Комфортът и безопасността по време на пътуване на нашите клиенти са от водещо значение за нас. За да се възползвате от удобството на този вид пътуване ви е необходима предварителна резервация в нашия сайт:

* Часовете на пристигане са ориентировачни!

2012-2015 © ИМедия Консулт ЕООД