БИОМЕТ ЕООД

 

гр. София, бул. Никола Вапцаров 35
028133332, 028688892, 028689441, 028689443
office@biomet.bg
 http://www.biomet.bg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Биомет“ ЕООД е основано през 1991 година, а през 1997 година е основано и дъщерното дружество „Глобал Биомет“ ЕООД. Основен предмет на дейност и за двете дружества, е транспорта – превоз на товари и пътници.

Освен централния офис в град София, разполагаме със свои офиси в Лондон, Париж и Барселона. Те са ключови единици в организационната ни структура и гарантират високо качество на предлаганите услуги.

От самото начало наш водещ принцип е да работим изключително и само с нова техника. За покупката на влекачи, автобуси и полуремаркета разчитаме на утвърдени имена в бранша – „Скания“, „Шмитц Каргобул“, „Макола“, „О.М.Е.П.С“, „Шварцмюлер“, „Вилиг“ и други.

Автопаркът ни е съставен от стандартни бордови ремаркета, мега-трейлъри, “double-deck” ремаркета, цистерни за превоз на течни горива и LPG, хладилни ремаркета, различни видове влекачи, както и автобуси. Всичките ни транспортни средства отговарят на стандарта EURО VI, както и на най-новите европейски стандарти за транспорт.

Гаранционното обслужване на транспортните средства се извършва от фирмите-производителки. За текущата и извънгаранционна поддръжка притежаваме собствена гаражно-ремонтна база с голяма площ, разположена на територията на област София-град. Базата включва авторемонтен сервиз, оборудван със специализирана техника, ведомствена бензиностанция, автомивка и офиси. Поддържаме и квалифициран технически екип и мобилен сервиз, осигуряващи 7/24 поддръжка на територията на България и съседните държави. Всичко това допринася за намаляване до минимум престоите на превозните средства в следствие на технически аварии и за поддържане на постоянно високо качество на предлаганите услуги, което е и стабилната основа на нашата добра репутация вече повече от 25 години.

Друга наша основна дейност, която започнахме през 2004 г., е логистиката. В края на 2005 година изградихме и пуснахме в действие голям дистрибуционен център в град Севлиево. Това стана в сътрудничество с „Идеал Стандарт Интернешънъл“ – едно от водещите имена в производството на санитария и фитинги в световен мащаб  и беше направено с цел съхранение и разпределяне за транспорт в Източна и Западна Европа на готовата продукция на заводите на „Идеал Стандарт Интернешънъл“ в град Севлиево.

 

УСЛУГИ:

Превоз на пътници

Основно направление в транспортната ни дейност, е превозът на пътници. Разполагаме с нови луксозни автобуси Скания Иризар, снабдени с последните технически постижения в тази област. Автобусите покриват всички европейски стандарти за превоз на пътници и са гаранция за бързо, безопасно и комфортно пътуване до много градове в България.

Всички наши автобуси са с категория 4 звезди, съгласно европейската стандартизация.

Също така разполагат с Wi-Fi и са управлявани от опитни шофьори със съответната квалификация.

 

 
Товарен транспорт

BIOMET притежава съвременни авто-композиции за международен и вътрешен транспорт марка Scania и Schmitz, оборудвани според последните постижения на автомобилостроенето.

Фирмата извършва транспорт на всякакви видове товари, включително ADR, от България до повечето европейски дестинации и обратно, както и вътрешноевропейски превози между други страни от Европейския Съюз. Най-развитите дестинации на компанията са от България до Франция, Великобритания, Бенелюкс, Испания, Италия и обратно до Румъния, България и Гърция.

BIOMET поддържа редовни групажни линии от Испания до България. Наличието на представителни офиси в Лондон, Париж и Барселона, както и складовата база в Барселона, подпомагат навременното, качествено и безпрепятствено извършване на транспортните услуги.

Шофьорите, назначени на работа във фирмата, притежават висока квалификация и имат минимум 5-годишен стаж в областта.

Във връзка с удобството и сигурността на нашите клиенти, персонала и шофьорите, комуникацията с всички транспортни средства, се извършва посредством GPS и GPRS система, позволяващи постоянно наблюдение на целия автопарк, навременна намеса при инциденти, както и гласова връзка с шофьорите, когато е необходимо.

С цел повишаване качеството на транспортната услуга – в централния офис на фирмата, денонощно, е на разположение специално обучен персонал.

 

 

 

 

 

Склад и логистика

Дистрибуционният ни център в град Севлиево е с площ от над 25 000 квадратни метра и вече над десет години той е основен разпределителен център за цялата продукция на Идеал Стандарт, предназначена за потребителите в Източна и Западна Европа. Центърът е сертифициран по стандарта ИСО 9001:2015 и е оборудван с модерна складова техника, която гарантира ефективна работа.

 

 

ОФИСИ:
БИОМЕТ ПАРИЖ
Биомет Франция
11, Rue De Javel, Tour Espace 2000
75015 Париж, Франция

Тел./факс: 0033 145051670

Г-жа Веселина Вачкова
БИОМЕТ ЛОНДОН
Глобал Трейд & Транспорт ООД
Imex House
207 Atlas Business Center,
Oxgate Lane
NW2 7HJ Лондон, Англия

Тел.: 0044 208 438 0600
Факс: 0044 208 438 0670

Г-н Сергей Тумбев
БИОМЕТ БАРСЕЛОНА
Биомет Иберика
C/Atlantic 135, Z.A.L.
08040 Барселона, Испания

Тел.: 0034 932 983 066
Факс: 0034 932 983 067
Моб.: 0034 639016205

Г-н Ненчо Алексиев

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2012-2015 © ИМедия Консулт ЕООД