БИОМЕТ ЕООД

София, бул. Никола Вапцаров 35
028133332, 028688892, 028689441, 028689443
galia@biomet.bg
 http://www.biomet.bg

 

 

 

 

Биомет е основана през 1991 и е една от водещите и най- бързо развиващи се транспортни компании в България и Европа. След основаването на централния офис в гр. София, фирмата разкри свои представителни офиси в Лондон, Париж и Барселона. Те са ключови единици в организазионната структура и гарантират високо качество на предлаганите услуги.

Компанията притежава над 200 товарни автокомпозиции – стандартни бордови ремаркета, мега-трейлъри, double-deck ремаркета, цистерни за превоз на течни горива, цистерни за LPG доставки, хладилни ремаркета, както и автобуси за пътнически превози.

Всички автокомпозиции са новозакупени и отговарят на последните екологични и технологични изисквания – двигатели EUR V, както и на най-новите Европейски стандарти за международен транспорт- ЧМР застраховка /задължителна международна отговорност на превозвача/ с разширено покритие за предвидена кражба на транспортираните стоки.

Биомет притежава собствена гаражна площ от 10 000 м2, разположена на територията на регион София , включваща ведомствена бензиностанция и автомивка за собствени нужди. Извънгаранционната поддръжка и ремонт се извършват в нашия автомобилен сервиз.

Ремонтните халета са построени върху площ от 1000 м2 и са оборудвани със специализирана техника. Компанията поддържа технически екип и мобилен сервиз, осигуряващи 24 часова поддръжка на територията на страната и съседните държави.

Биомет разчита на високо квалифицирани специалисти и има настоящ договор със Скания за следпродажбено обслужване на автомобилите. Всичко това допринася за намаляване до минимум престоите на превозните средства в следствие на технически аварии.

Постоянно поддържаното високо качество и безупречни услуги са основите на нашата репутация вече повече от 20 години.

 

Дейността на Биомет се развива в няколко различни сегмента на товарния и пътническия транспорт.

Пътнически транспорт

ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ПЪТНИЧЕСКИ ТРАНСПОРТ

Има места, които всеки желае да посети…
Реализирайте мечтите си!
Доверете ни се!

Биомет е една от транспортните компании в България, която гарантира на своите клиенти бързо, безопасно и комфортно пътуване, както в рамките на страната, така и до държавите от Западна Европа.

Компанията разполага с новозакупени, луксозни автобуси на марките Скания и Мерцедес, които демонстрират последните технически постижения и покриват всички европейски стандарти на пътническия транспорт.

Всички автобуси на фирмата са с категория 4 звезди, съгласно европейската стандартизация.

Екип от опитни шофьори и стюардеси със съответната квалификация се грижат за удобното и приятно пътуване на своите клиенти.

2012-2015 © ИМедия Консулт ЕООД