БОМАР СПЕД ТРАНС 00Д

София, ул. Цар Петър 9, ет. 2, ап. 8
024545422
office@bomarspedtrans.com
 http://bomarspedtrans.com

 

 

 

 

Бомар Спед Транс е водеща логистична компания, развиваща се динамично според нуждите на нашите клиенти и световните тенденции в логистиката.
Специализирали сме се във вътрешнообщностните международни експресни доставки, където партнираме с водещите европейски компании. Това партньорство ни позволи да развием групажни линии с всяка европейска държава, като услугата е от врата до врата.

НИЕ СМЕ

…гъвкави, динамични, позитивни, отдадени, честни и коректни в работата си. Стремим се да намираме решения във всякакви ситуации. Поемаме отговорност за действията си и защитаваме интересите на нашите клиенти и партньори.

НАШИЯТ ФОКУС

…да преодоляваме всекидневните предизвикателства в екип и винаги да намираме решение.

ВЯРВАМЕ,

…че неразрешими проблеми не съществуват и всичко е възможно, стига да работим заедно.

ЗА НАС

…личното отношение, вниманието към детайлите и възможността да реагираш според ситуацията, са предпоставки за дългогодишно и ползотворно партньорство.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО

…пред нас в следващите 5 години е да се утвърдим като надежден и предпочитан логистичен партньор и напълно да затворим кръга от логистични решения към нашите клиенти.

СУХОПЪТЕН ТРАНСПОРТ

СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ:

Фирмата разполага с 24 собствени автомобила, които са на разположение на нашите клиенти за извършването на сухопътен транспорт от и до всяка точка на Европа. Всички са оборудвани с GPS система, позволяваща 24/7 позициониране. Можете да виждате къде се намират автомобилите ни и да се свържете с нас при желание да използвате даден от тях или да направите запитване за следващата му дестинация и възможност за товарене.

Автопарка ни се състои от:

8 бр. тежкотоварни автомобила тип прицеп 13,6м:
– Товароносимост – до 24 тона
– Тристранна щора – товарене отстрани и отгоре
– ADR оборудване
– Сертифициран и за товарене на отпадъчни товари – A-schild
– Оборудвани с палетни колички
16 бр. соло автомобили 7м – 7,80м за експресни доставки :
12 бр. брезентови
– Височина до 2,70м
– Товароносимост – до 5,5 тона
– Възможност за товарене отгоре и отстрани
– Палетна количка
– Падащ борд

4 бр. фургони

– Товароносимост до 3,5 тона
– Височина до 2,70м

СПЕДИЦИЯ

Екипът ни отдадени спедитори гарантира организирането на всякакъв транспорт от и до всяка точка на света. Имаме дългогодишни партньорства с водещи компании в морския и въздушния транспорт, което ни позволява да реагираме мигновено спрямо нуждите на клиента.
В зависимост от дестинациите и спецификата на товарите, организираме следните видове спедиция:

МОРСКИ ТРАНСПОРТ

Работим както с групажни линии, така и с комплектни контейнери. Организираме морски транспорт до всяка точка на света, като за целта разполагаме и с партньорства подсигуряващи интермодален транспорт за нуждите на клиента.

ВЪЗДУШЕН ТРАНСПОРТ

Партнираме си с водещи превозвачи, специализирани в организирането на въздушен транспорт, което гарантира сигурността при транспортирането на стоките по въздух. При желание на клиента предлагаме и специализирани застраховки на товарите и митническо консултиране за внос/износ страни извън ЕС

СУХОПЪТЕН ТРАНСПОРТ

Освен със собствен автопарк, разполагаме с редица превозвачи, които могат да подсигурят транспортирането на всякакъв вид стока по суша. Имаме опит в организирането на сухопътен транспорт на опасни товари, извънгабаритни и такива, изискващи температурен режим.

ЖЕЛЕЗОПЪТЕН ТРАНСПОРТ

Възможностите, които този вид транспорт предоставя, тепърва предстоят да се разширяват. Работим с установени партньори в сферата на железопътния и интермодален транспорт и можем да се похвалим с клиенти, които редовно използват тези възможности. Този вид транспорт е подходящ за многотонните пратки, които изискват специализирана техника за товаро-разтоварната дейност.

СКЛАД

Бомар Спед Транс разполага с 4000 кв.м. складови площи, от които:

Хладилен склад
– с площ от 100 кв.м и единствения в района на град София. В него могат да се извършват качествени проверки от БАБХ (Българска Агенция по Безопасност на Храните) за внос на ядки и цитрусови плодове от трети страни. Това означава, че разполагаме с всички разрешителни от всякакво естество за складирането, опаковането и екитикирането на храни и напитки.
Свободен и митнически склад
– в непосредствена близост до Митница Илиянци, разполагаме със складови площи, които са под митнически контрол. Това позволява разтоварването и съхранението на стоки, които все още не са освободени от митницата. Това спестява както време , така и минимизира риска от повреда на стоките при едно евентуално престояване в транспортното средство, с което са доставени.