БУС БГ ООД

София, жк. Надежда 1, бл. 150, вх.Б, ап.95
024839391, 0878363771, 0889374384
office@bus-bg.com
 http://www.bus-bg.com

 

 

 

 

 

Ние от БУС БГ ви предлагаме транспорт с луксозни превозни средства, които ще Ви осигурят комфортно, приятно и безопасно пътуване. Не зависимо от вашите нужди – организирани туристически пътувания , транспорт на служители до и от работното място , групови и индивидуални трансфери , бизнес пътувания , трансфери от и до летище или наем на кола с шофьор. Ако не намирате това ,което търсите, можете да направите запитване по имейл, телефон или да използвате формата за запитвания в контакти. Благодарение на богатия и дългогодишен опит в сферата на пътническия транспорт Ви гарантираме гъвкавост и висококачествено професионално обслужване, съобразено с Вашите нужди и изисквания!

Туристически пътувания

Екипът на БусБГ има над 15 годишен опит в извършването на туристически превози в страната и чужбина.

Притежаваме Европейски лиценз за международен автомобилен превоз на пътници.

Предлагаме превозни средства от 8 до 55 места поддържани в отлично техническо състояние.

Ако се нуждаете от транспорт за вашата:

>> екскурзя

>> семинар

>> тимбилдинг

>> всякакъв друг вид събитя, свързани с превоз на пътници до различни точки в Българиа и чужбина

Ние ще Ви помогнем да изберете:

>> най-подходящото превозно средство

>> време на тръгване

>> маршрут

>> почивки по време на пътуването

>> както и всички останали подробности

Познавайки маршрутите по различни дестинации, имайки информация за пътните такси и спецификите при пътуване в различни части на страната и чужбина, ние ще бъдем ваш партньор. Спестете време и нерви, за да правите онова, в което сте най-добри, а оставете на нас да се погрижим за организацията на транспорта Ви – ние знаем как се прави това.

Транспорт на служители

Тази услуга може да се използва за:

>> индивидуален превоз на служители

>> групов превоз на служители

Услугата се извършва по избран от вас маршрут и разписание. С над 8 годишния си опит в тази дейност екипът на БусБг може да ви помогне при изготвянето на маршрути и разписания и ще подсигури всички необходими документи, изисквани за организирането на такъв вид транспорт.

Трансфери от А до Б

БусБг може да подсигури нужното ви транспортно средство за индивидуални и групови трансфери и пътувания в страната и чужбина. Също така имаме голям опит в организирането на транспорта по време на големи мероприятия . Организирайки транспорт за над 500 учасници както на теритотията на София, така и в цялата страна, ние сме участвали в организирането и безпроблемното преминаване на едни от най-големите конгреси, семинари и концерти в България.

Трансфери от летище до хотел, посещение на семинари, конгреси, вечери и екскурзи са само част от транспортните услуги, които предлагаме за вас и вашите гости и партньори.

Бизнес пътувания

В процеса на работа все повече наши клиенти се обръщат към нас, за осигуряване на транспорт по време на тяхното бизнес пътуване. Независимо дали това е

>> командировка в страната

>> командировка в чужбина

>> бизнес среща

>> бизнес вечеря

Ние сме доказали, че на нас може да се разчита да стигнете където е необходимо навреме и комфортно. Това наложи да развием тази услуга. Най-често използваните превозни средства са:

>> леки автомобили

>> мини ванове

>> луксозни микробуси

За удбството на нашите клиенти по време на услугата подсигуряваме WI-FI връзка в превозните ни средства.

Наем на кола с шофьор

За да улесним вашето бизнес или частно пътуване по каквато и да е дестинаця в страната и чужбина, БусБг предлага леки автомобили (със шофьор) под наем от всички класове. Услугата „автомобил под наем с шофьор“ може да се ползва:

>> по време на вашата командировка

>> за трансфер от/до летище на вашите служители или гости

>> да посетите природна или историческа забележителност

Тази услуга може да се използва от 1 час до неограничен брой дни. Също така предлагаме тази услуга и като абонаментно обслужване за вас и вашите служители.

По предварителна заявка, по време на услугата, можем да подсигурим WI FI връзка в превозното средство.

 


Вижте по-голяма карта