ВАЛБОР – МОТОРС

София, ж.к. Гара Искър, ул. Пор. Неделчо Бончев 10
0889969616, 0895704822
mlad6ofer@abv.bg
 http://avto-moto-kurs.com

 

 

 

 

Авто мото школата е създадена през 2005 година.Тук са внедрени голяма част от европейските и световни методи на обучение на курсистите.

Дългогодишният опит на инструктора В.Атанасов,започнал през 1984г. допълнително допринася за натрупването на знания и рутина в начинаещият шофьор.

Съобразно последните европейски директиви обучението преминава през различни стадии и различни ситуации в който курсистът трябва да усвои управлението на автомобила и да се научи психически и емоционално да преодолява трудностите по пътя.

Учебният автомобил е Рено Меган – широк,удобен и ергономичен автомобил позволяващ свобода при управлението.

По време на обучението не толерираме постоянната намеса от страна на инструктора/на волана или на педалите/, както и нервните изблици на инструктора смущаващи курсиста.

Тук е мястото където чрез диалог и приятелски разговор се изтъкват положителните му постижения и се обясняват грешките.

Шофьорски курс за мотоциклет – основните правила и методи в обучението на курсистите.

Теоретично обучение – това е курс провеждан за да запознае и научи бъдещият водач, на законите и правилата въжащи на територията на България, в него се засягат, безопасността, техническата култура и др. – той е задължителен за курсисти които нямат други категории преди това,както и за кандидатите за категория М – Мотопед(скутер до 49 куб.см. и мах.скорост 45 км/ч).
Теоретичен курс – за всички курсисти за кат.А притежаващи други категории – запознава ги с техническата част на мотоциклета (различните възли и агрегати – спирачна система, съединител, скорости, двигател, окачване, ел. оборудване) – по време на крайният изпит инспекторът може по всяко време да провери тези знания на курсистът.

Кормуване – полигон
Това е основата върху която след това трябва да стъпите здраво.
на полигона има 5 елемента които са подбрани така,че да обхванат голяма част от основните техники на управление. С няколко реда ще се опитам да обясня тези упражнения.

2012-2015 © ИМедия Консулт ЕООД