ВИТОША АУТО ЕООД

гр. София, бул. Цариградско шосе 166 0894600087, 028044273, 0894600109
sales@infinitibg.bg
www.infinitibg.bg

 

 

 

 

 

Витоша Ауто ООД е официален вносител на премиум-марката автомобили Infiniti.

„INFINITI“ са бутикови премиум автомобили с впечатляващ дизайн, изключително високо ниво на качество, иновативни технологии и безкомпромисно пътно поведение. В България мисията на марката е в допълнение на тези очарователни автомобили да предложи едно много високо и различно обслужване в премиум сегмента.

„INFINITI“ е най-младата премиум марка в света. Тя е създадена за американския пазар през 1989 година. В следващите години тя еволюира и се променя в една истински глобална марка автомобили. „INFINITI“ взима решение да навлезе на eвропейския пазар през 2005 година, но реално операциите започват в края на 2008 година. През този период японски инженери детайлно разучават навиците и предпочитанията на клиентите в Европа, като са разположени в различни страни от Стария континент. По този начин те успяват да модифицират автомобилите „INFINITI“ в съответствие с високите очаквания на европейския клиент. И до днес продуктите на „INFINITI“ се съобразяват със спецификите на нашия континент.

България е един от първите пазари в Европа, в който „INFINITI“ стартира дейност, чрез официалния си партньор за страната – „Витоша Ауто“ EООД. От октомври 2008 година започнаха ефективните продажби, а през февруари 2009 година беше открит Инфинити Център София. Този продажбено-сервизен комплекс разполага с 6000 кв.м площ, изцяло изпълнен според уникалната концепция Infiniti Lobby, Lounge and Gallery и включва модерен сервизен център с диагностична, механична, тенекеджийска и бояджийска секция.

 “INFINITI“ в България е синоним на безкомпромисно продажбено и следпродажбено обслужване. То се гради на едно различно отношение, организирано в услуга към клиента и насочено към разбирането на неговите нужди. Екипът на „INFINITI“ в България е съставен от млади, силно мотивирани и висококвалифицирани хора, които изцяло разбират концепцията за премиум връзка с клиентите. Признание за това е определянето на Инфинити Център София за един от най-добре работещите и следващите концепцията на марката центрове в света!

Продуктите на „INFINITI“ са създадени, за да предложат едно различно отношение към автомобилите, с изключително внимание към детайла и лукса, високо ниво на сигурност и не на последно място удоволствие от шофирането.

„INFINITI“ има амбицията да бъде изкусителната алтернатива в премиум сегмента. Дори нещо повече, „INFINITI“ ще предизвика статуквото, изградено от доминиращите брандове в премиум сегмента, като предложи още по-емоционален и различен дизайн, още по-новаторски задвижвания и високи технологии, които ще променят начина, по който ще се използва автомобилът.

Следвайте ни, защото ние сме готови да пренапишем правилата. „INFINITI“ не е марка, създадена да даде по нещо на всички, а за да даде всичко на някои.

 

Услугите предлагани от Витоша Ауто ООД  са :

- ПРОБНО ШОФИРАНЕ ,
- Продажба на нови автомобили ,
- Продажба на употребявани автомобили ,
- Следпродажбено обслужване ,
- VIP УСЛУГИ ,
- Резервни части ,
- Аксесоари.

 

 Нашите автомобили – виж тук!