ВИТТЕ АУТОМОТИВ БЪЛГАРИЯ ЕООД

 гр. Русе, ул. Индустриален парк 19
082816600
info@witte-automotive.bg
www.witte-automotive.bg

 

 

 

 

От 1899 г. ВИТТЕ Аутомотив представлява иновативен и мощен ноу-хау в технически решения за заключващи системи и благодарение на това тя се превръща в оперираща компания от глобален мащаб. Днес, ВИТТЕ Аутомотив е сред технологичните лидери в областта на мехатронните системи за заключване, като непрекъснато инвестира в разработването на иновативни системни решения за ключалки, предни и задни капаци, интериор и седалки. Резултатите от инженерната работа са най-сложните продукти, които съчетават механика, електротехника и електроника. Продуктите могат да бъдат намерени във всички добре известни марки автомобили.

В центъра на нашата работа и мислене са автомобилните клиенти. За тях разработваме интелигентни ключови, заключващи и сигурни системи от най-висок стил, снабдени с функции за безопасност и сигурност – от първоначалната визия на продукта до развитие на дизайна за масово серийно производство.

Гамата от продукти е толкова разнообразна, колкото и самия автомобилен свят: мехатронни и механични решения за врати, предни и задни капаци, заключващи системи и дръжки за врати, интериорни продукти, например за автомобилните седалки. Като системен доставчик се фокусираме над стандартизирани модулни дизайни и така гарантираме постоянното високо качество и ефективност. Непрекъснато оптимизираме гамата си от продукти и предлагането на интелигентни системни решения, където контролът, електрониката и механиката са перфектно координирани.

ПРОДУКТИ

Концепции за заключване на капаци задно осветление

Работейки заедно с автомобилната индустрия, ние създаваме индивидуални панти и решения за заключване, които комбинирани с изискванията за комплексен екстериорен контур осигуряват компактен и стабилен дизайн.

 

 

 

Техническа информация за предни капаци и задни врати.

 1.     Модули за задни врати
 2.     Капаци предни активно предпазни
 3.     Механизми заключващи
 4.     Устройства задвижващи за затваряне
 5.     Куки предпазни
 6.     Скоби упорни
 7.     Многофункционални модули
 8.     Елементи задвижващи
 9.     Панти
 10.     Системи задвижващи за задни врати
 11.     Механизми заключващи за задни стъкла
 12.     Механизми заключващи приспособяеми
 13.     Ръкохватки сензорни с светлодиодно осветление

Концепции за заключване на врати

Нашите ключалки за врати с патентована захващаща система за затварящите части повишава безопасността и сигурността и в същото време заемат по-малко място. ВИТТЕ също така доставя системи за заключване с или без дистанционно управление, включително и пасивно влизане / пасивно движение.

Техническа информация за врати.

 1.     Модули за заключване
 2.     Ръкохватки за врати
 3.     Скоби упорни
 4.     Активатори вътрешни
 5.     Ключове/Комплект за заключване
 6.     Комплекти за заключване на запалването
 7.     Механизми колонни заключващи
 8.     Безключово/Пасивно влизане
 9.     Механизми заключащи
 10.     Задвижващи устройства за затваряне
 11.     Скоби упорни
 12.     Механизъм за позициониране на отвореното положение на вратата
 13.     Панти
 14.     Предпазител на ръба на вратата

Решения за заключване на седалки

Задълбочени изследвания във връзка с безопасността на седалките ни помогнаха да разработимм заключване за седалки, което гарантират висока степен на защита на пътниците.

 

ВИТОЛ – система за компенсация на толеранси

ВИТОЛ ® е автоматична система за компенсация на толеранси за всички технически приложения в рамките на и извън автомобилната индустрия.

 

2012-2015 © ИМедия Консулт ЕООД