ГРАНД ЛОГИСТИКС ЕООД

 Бургас
0888411918, 0882733747
grandlogistiks@abv.bg
 http://grandlogistiks.bg

 

 

 

 

Гранд Логистикс ЕООД е основана през 2007 година. Дейността на спедиторската фирма е за логистични и спедиторски услуги в България и Европа.

В сътрудничество с нашите партньори, ние сме изградили логистична мрежа в света, за обработка на групажни пратки, за извършването на вътрешен и международен транспорт. Доверете се на нас, ние ще работим за Вашия бизнес.

УСЛУГИТЕ КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ

Международен транспорт:
Нашите договорени споразумения с превозвачи, ни позволяват да предлагаме определен час на тръгване и време на пристигане, постоянен контрол и всичко това на изключително атрактивни цени Нашите специалисти ще ви посъветват за най-бързият и оптимален маршрут за транспортиране на Вашата пратка, Извънгабаритни и опасни товари и чартиране: Ако се изисква специален режим на работа, защото на извънгабаритни товари, тежки или обемисти машини, нашият професионален екип може да се уверете, че вашият товар достига до вашата дестинация по-безопасно и на време.

Митническо агентиране:
Нашите митнически брокери ще се грижи за вашата пратка, внесени или изнесени на всяко летище или пристанище в Бъглария. Всеки един от нашите офиси предлага облигации на стойност за митнически складове и такси и вносни мита.

Складиране и дистрибуция:
Нашите складове, които се намират в непосредствена близост до нашите офиси, обезпечени складови съоръжения за съхранение, консолидиране, систематична работа и бързото разпространение.

Местния транспорт:
За да се осигури бърз и ефикасен траспорт и предоставяне на услуги за нашите клиенти, ние имаме нашия собствен екип за превоз, който ежедневно извършва локални превози.

Разбирайки нуждата от експресно транспортиране на малки пратки (товари до 1500 кг) и провокирани от желанието си да сме максимално гъвкави, освен услугите за международен транспорт, решихме да изградим системна групажна линия, стартираща от 23.04.2012 г. по релацията Бургас – Сливен – Ямбол – Ст.Загора – Пловдив – Пазарджик – София – Бургас. Предвиждаме срок на доставка в рамките на 36-72 часа, но това няма да рефлектира върху цената напротив, желанието ни е концентрирано да запазим възможно най-ниска цена за експресна услуга , която да гарантира бързина и сигурност на Вашите товари. Ние знаем , че важността на пратките не зависи от размера им!!! При възникнали въпроси от Ваша страна не се колебайте да ни потърсите!
С пожелание за бъдеща съвместна работа!

Гранд Логистикс предлага глобални и ефективни решения за всички нужди свързани с въздушния транспорт на вашите пратки (документни, колетни, карго). Оперирайки в цял свят, нашият екип от професионалисти предлага световно качество на обслужване, осигурявайки надеждна и сигурна доставка тип врата-врата или врата-летище, митническо представителство.

2012-2015 © ИМедия Консулт ЕООД