ДЖЕМИНИ – 4

София, кв. Република, ул. 729 N: 15
0884548002, 0888147314, 0888997559
g.georgiev@gemini4.com
 http://www.gemini4.com

 

 

 

 

Фирма ДЖЕМИНИ – 4 ООД е регистрирана като дружество с ограничена отговорност през 1991 година.

Сервизният център на фирмата е изграден върху собствен терен от 3000 м² и разгърната застроена площ от 2000 м²
и е първият в България- извършващ ремонт на автоматични трансмисии, с която си дейност се е наложил на пазара.

През 2000 г. фирмата инвестира в изграждането на изцяло нова сервизна база за извършване на общосервизна дейност – диагностика, смяна масла, ремонт на ходова част, реглаж преден и заден мост, баланс на гуми, продажба на части и консумативи, а също така и пункт за годишни технически прегледи.

Фирмата предлага широка гама от филтри, гарнитури, уплътнителни китове, спирачни колани, вулканизирани бутала, феродови дискове, основни части и електронни компоненти за всички модели автоматични трансмисии.

Продажбата за София се извършва на територията на авто-центъра, а за провинцията с куриерски услуги.

Услуги

ПЪЛНА СМЯНА НА МАСЛО НА АВТОМАТИЧНИ СКОРОСТНИ КУТИИ

Изцяло автоматизирана машина с цифрово управление за пълна смяна на маслото на всички модели автоматични скоростни кутии. 100% смяна на маслото – в самата трансмисия, в турбината /преобразовател на въртящ момент/ и в охладителната система /радиатор-охладител и маркучи/. С това съоръжение се извършват и други услуги – частична смяна на маслото в трансмисията /опресняване/, промивка на скоростната кутия и прибавяне на добавки.
Смяната на маслото на всички автоматични трансмисии в сервиза на фирма Джемини-4 се извършва вече само с тази машина.

ДИАГНОСТИКА

В автоцентър Джемини-4 се извършва компютърна диагностика на всички модели автоматични скоростни кутии за най-разпространените марки автомобили.
За европейските и японските диагностиката се извършва с диагностичен уред iScan II на фирмата Autoland Scientech, а за американските автомобили с уред Mastertech на фирмата Vetronix.

АТЕЛИЕ

Фирмата разполага с просторно ателие, оборудвано с всичко необходимо за извършване на основни и частични ремонти на повечето европейски, американски и азиатски производители на автоматични трансмисии.

Специалистите извършващи тази дейност са с дългогодишна практика. Знанията и опита са в един непрекъснат процес на развитие. Сервиза е в постоянни контакти с водещи фирми производители на автоматични трансмисии и резервни части за тях.

РЕМОНТ ТУРБИНИ

Машината, която се вижда на снимката е изцяло проектирана и сглобена на територията на автоцентъра. Турбината е основен възел от АСК.
Задължително при всеки основен ремонт турбината трябва да се отваря за да се провери състоянието й.
За тази цел е необходимо да притежавате съоръжение, с което да може да се направи идеален шев при затварянето (заваряването) на турбината. Автосервиза дава гаранция от
1 година за ремонта на този агрегат.

СЕРВИЗНА ДЕЙНОСТ

През 2002 г. фирма „Джемини-4 ООД“ завърши изграждането на нов сервизен център представляващ работно хале от 300 м². построено върху собствен терен от 2000 м². – 4 работни места, паркинг за 20 автомобила, пункт за „Годишни технически прегледи“ за леки и тежко-товарни автомобили, магазин и приемна.

РЕГЛАЖ ПРЕДЕН МОСТ

Автосервиз „Джемини-4 ООД“ в своя диагностичен център извършва настройка на ходовата част и геометрия на всички видове леки и леко-товарни автомобили по данни на производителя.

Всеки автомобил влязъл за диагностика получава свой индивидуален клиентски номер с архив от измерванията.

СМЯНА МАСЛА

Автосервиз „Джемини-4 ООД“ работи с утвърдени марки производители на автомобилни масла.

Обслужването на нашите клиенти изцяло е обхванато от система поддържаща историята на всеки клиентски автомобил.

Тази информация е отразена в сервизна книжка, която получава всеки клиент ползвал услугите на центъра.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ГОДИШНИ  ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕГЛЕДИ

Фирма „Джемини-4 ООД“
притежава два пункта за „Годишни технически прегледи“. Сертифицирани по ISO 9001:2000/2007г.

Пунктовете разполагат с всички съвременни диагностични средства за установяване на технически параметри и общо състояние на автомобилите ползващи тази услуга.

АВТОРЕПАРАТУРА

Автоцентър „Джемини-4″ от момента на основаването си развива звено за авторепаратура. Притежава две колор системи на германските производители на автомобилни бои „Глазурит“ и „Мипа“.

Камерата на фирма Термомеханика, просторните помещения оборудвани със специализирани инструменти, а също така и стенда за тежко катастрофиралите автомобили са основна предпоставка за една качествена услуга.

През всичките години на своята работа сервиза има сключени договори със застрахователните компании „Уника“, „Булстрад“, „ЗАД Алианц България“ и е доверен сервиз в областта на авторепаратурата.

 

 


Вижте по-голяма карта