ДИМКОР

Горна Оряховица, ул. Цар Асен I 16
0888767602, 061820341
dimitarkorchev@abv.bg

 

 

 

 

Транспортна фирма Димкор ЕООД е с предмет на дейност спедиция и логистика, международен и товарен транспорт. Дружеството извършва превоз на групажни пратки и комплексни товари в страните от Европейския съюз.

Фирмата има дългогодишен опит и утвърдени позиции на пазара. През годините Димкор ЕООД се е отличила сред своите клиенти като надежден партьор в сферата на международните превози, благодарение на своя професионализъм и коректност.

Притежаваме собствен автомобилен парк, снабден със стандартни и специализирани транспортни средства. Отговаря на най-високите стандарти и изисквания!

Спедицията е процес на превозване на товари. Превозът по суша е най-удобен и разпространен и може да се осъществи или с влак или с камион.

Този вид транспорт обикновено е по-достъпен, отколкото въздушният превоз, но по-скъп от превоза по вода. При сухопътния транспорт камионите могат да се товарят още при изпращача, което е известно като превоз от врата до врата.

Логистиката е изключително важна функция в съвременния бизнес свят и индустриално съперничество. Способността на предприятията да предлагат исканата услуга или продукт на конкурентно способна цена, на точното място и време е изключително важно за оцеляването и бъдещето развитие на бизнеса.

Именно с тази част от управлението на бизнеса се занимава логистиката и, по-точно, логистичният мениджмънт.