ДИС-ТРАНС 2014 ЕООД

Плевен
0879377129
transport_85@abv.bg
 https://distrans2014.alle.bg

 

 

 

 

ДИС-ТРАНС 2014 е транспортна фирма с екип от професионалисти, която си е поставила за цел да ви предостави най-удобните транспортни и хамалски услуги. Организацията e за преместване и транспорт на товари, чийто предмет на дейност експресния товарен транспорт с бусове и камиони на територията на Плевен, България и Европейския Съюз, както и цялостното или частично преместване на домове и офиси от и до всяка точка в ЕС.

Клиентите и партньорите могат да разчитат на нашите хамалски и транспортни услуги , опаковането,демонтирането и монтирането на вашите вещи ще придаде завършеност на цялостния процес по преместването и е допълнителна гаранция за качественото комплексно обслужване. Нашите бързи решения в областта на транспортните и хамалските услуги, доведоха до значителния брой лоялни клиенти, на които сме полезни с коректност и професионализъм, гарантиращи добре свършена работа.

В стремежа си да се отзовем на вашите нужди възможно най-бързо и качествено, екипът на ДИС-ТРАНС 2014 ЕООД продължава да се усъвършенства и изгражда име на адекватен партньор на фирми и физически лица в областта на бързите транспортни и хамалски услуги. Собственият автопарк, денонощно предлаганите услуги и качеството във всяка част на дейността ни са факторите, които ни амбицират да търсим вашето доверие.

Защо да ни изберете ?

- Конкурентни цени
- Любезно обслужване
- Нови автомобили, които да отговорят възможно най-добре на нуждите ви.
- Просто ценообразуване без скрити разходи.
- Големи отстъпки за клиенти на фирмата.
- Възможности за индивидуално ценообразуване при редовни превози.
- Допълнителни услуги, за да направят вашето пренасяне удобно и лесно.

ТОВАРНО ТАКСИ ПЛЕВЕН

ДИС ТРАНС 2014 цели да улесни клиентите си, като им предложи коректно, безопасно и навременно превозване на:
- домашно имущество
- мебели и битова техника
- транспорт на стоки до посочен градски адрес, в желано от вас време
- транспортиране на личен багаж в определени ден и час
Разполагаме с товарни автомобили различни модификации и сме подготвени да отговорим на вашите нужди и изисквания от бърз товарен градски транспорт.Превоза на товари и стоки с нас е надежденост, удобство и спокойствие.

-Бусове
-2,00 тона 4,00/1,40/1,90
-2,50 тона 4,20\1,40\1,90

Камион

- 5 тона 2,40|2,40|6,20
За сигурността и безпроблемното транспортиране на товара се грижи професионално обучен персонал, а автомобилите са оборудвани с:
палетни колички
колани за укрепване на товар.