ДИ ЕЙЧ ЕЛ БЪЛГАРИЯ

София, ул. Продан Таракчиев 10
070017700
kristina.rankova@dhl.com
 http://www.dhl.bg

 

 

 

 

Портрет на компанията

DHL присъства в над двеста и двадесет страни и територии по целия свят, което го прави най-международната компания в света. Чрез нашите над 285 000 служители ние предлагаме почти безкраен брой логистични решения.

DHL е част от водещата в света Група за пощенски и логистични услуги, Deutsche Post DHL и обхваща три подразделения: DHL Експрес, DHL Global Forwarding, Freight и DHL Supply Chain.

Нашата визия и мисия

През 2009 година формулирахме целите си за бъдещето в нашата Стратегия 2015 година включително нашата визия и мисия за компанията ни.

Нашата визия подчертава желанието ни да бъдем Логистичната компания за света.

Това надхвърля простия факт, че като световна компания присъстваме в над 220 страни и територии или че често сме първата логистична компания, която навлиза на нови пазари.

Нашата визия подчертава желанието ни да бъдем логистичния доставчик, към който хората се обръщат – техният първи избор не само за всички техни спедиторски нужди, но и като инвеститори или служители.

Това се подчертава допълнително в нашата мисия, която се състои от четири основни елемента:

1) Опростяване на живота на нашите клиенти
2) Допринасяне за успеха на нашите клиенти, служители и инвеститори
3) Положителен принос за света
4) Демонстриране винаги на уважение при постигането на нашите резултати

Вашият успех е нашият успех

Ние вярваме силно, че преследването на всички тези цели е в наш интерес и в интерес на всички наши заинтересовани страни: клиенти, инвеститори, служители и планетата като цяло.

За всички тези хора ние създаваме добавена стойност:
доставяме отлични услуги и продукти, ангажираме нашите служители и поощряваме техните таланти, предлагаме дългосрочна, стабилна инвестиция на фондовия пазар.

С нашите многобройни корпоративни програми за отговорност под мотото Living responsibility показваме освен това отговорност към обществото.

Нашата цел

Компания с цел

Много сме горди с приноса си в ежедневната ни работа. Всеки превоз от една точка до друга се нуждае от логистика – но зад тази проста истина се крият милиони истории.

Като логистична компания за света ние формираме гръбнака на търговията, гарантирайки доставянето на стоките до тяхното местопредназначение.

Поверена на нас пратка може да съдържа животоспасяващи лекарства или подарък за рожден ден от приятел, или цялата основа за съществуването на дадена компания под формата на прототип.

Ние не само доставяме колети и пакети и гарантираме пристигането на контейнерите на пристанищата: ние доставяме просперитет, ние транспортираме здраве, ние поощряваме растежа, ние доставяме радост.

Всеки ден ние свързваме хора и подобряваме техния живот.


Вижте по-голяма карта