ДОНАУ ТРАНЗИТ

Русе, ул. Александровска 1
082813700, 082813701, 082813700
office@donau-bg.com
 http://donau.bg

 

 

 

 

ДОНАУ ТРАНЗИТ ООД е регистрирано през 1992 година и е първото българско спедиторско дружество, специализирано в речни, речно-морски и комбинирани превози през българските пристанища.

Дружеството поддържа средногодишен товарооборот от около 600 хил. тона, като предлага комплексно обслужване в областта на водния, сухопътния и комбинирания транспорт, включващо спедиция, фрахтоване, организация на претоварни операции и складиране, митническо агентиране, сключване на карго застраховки и други услуги в областта на транспорта.

Depression
ДОНАУ ТРАНЗИТ ООД е член на Българската асоциация за спедиция, транспорт и логистика (НСБС) и Международната федерация на спедиторските асоциации (FIATA), като има право да издава международно признатите транспортни документи на FIATA: FWB, FBL, FCT и FCR.

Освен застраховка Отговорност на превозвача съгласно конвенция CMR, за гарантиране интереса на клиента имаме сключена застраховка Отговорност на спедитора като спедитор-комисионер и спедитор-оператор в полза на товародателя.
Дружеството ни е сертифицирано по ISO 9001:2008 от Lloyd’s Register Quality Assurance.

Речен транспорт, речно-морски транспорт, морски транспорт

Водният транспорт е водещ за ДОНАУ ТРАНЗИТ ООД, като превозите по река Дунав представляват основен дял в товарооборота на дружеството.

Работейки с голям брой корабособственици, предлагаме както транспортиране на малки партиди, като групаж с други товари на наши клиенти така и гарантирано изпълнение на големи контракти, надхвърлящи възможностите на отделния превозвач.

По река Дунав имаме много добри възможности за организиране превоз на тежки и извънгабаритни товари, избягвайки ограниченията при жп транспорт и автотранспорт.

Автомобилен транспорт

Наемайки голям брой местни и чужди автомобилни превозвачи,
ДОНАУ ТРАНЗИТ ООД е в състояние да осигурява навременно подаване на автомобили за комплектни и частични товари в различни пунктове на територията на Европа и ОНД.

Железопътен транспорт

Освен като част от комбиниран транспорт, ДОНАУ ТРАНЗИТ ООД организира и самостоятелни жп превози на износни, вносни и транзитни товари през територията на България, като разполага със собствен код за централно плащане на жп навла и такси.

Съвместно с наши партньори, предлагаме също директни жп навла за вносно-износни товари от и до всяка жп гара в Европа и ОНД.

Контейнерен и въздушен транспорт
Чрез контейнерния и въздушния транспорт и нашите партньори можем да предложим доставка на комплектни и групажни пратки до всяка точка на света.

В зависимост от релацията, срока на доставка, количеството и вида на товара, ние ще направим оптималния избор между контейнерен превоз, въздушен превоз или комбинация от въздушен и автомобилен превоз за организиране на доставка врата-врата.

Комбиниран транспорт
Водният транспорт и река Дунав играят важна роля в организираните от нас комбинирани превози, снижавайки значително комплексното навло.

Доставяме с жп транспорт или автомобилен транспорт превозваните по река Дунав или по море товари от началния пункт до товарното пристанище и от разтоварното пристанище до крайната дестинация в страната или чужбина.

Имаме опит в организирането на превози врата-врата, включително за тежки и извънгабаритни товари.


Вижте по-голяма карта

Ключови Думи:  , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,