ДРИНК ЕНД ДРАЙВ ГРУП

София
0886980660

 www.dndgroup.org

 

 

 

 

Drink and Drive Group Ви предлага услугата „Вие пиете, Ние Ви караме” – Вие и вашият автомобил – законно, безопасно и безаварийно да бъдете откарани до посочена от Вас точка, по избран от Вас маршрут, по предварително уречена тарифа (вижте Цени за подробна информация). Ние от своя страна гарантираме качеството на извършената услуга- да се отзовем на Вашето обаждане навременно, да изпратим квалифициран шофьор, с отлични обноски и в приличен вид, който да Ви осигури безаварийно и комфортно придвижване в уюта на личния Ви автомобил.

Забавлявайте се, а оставете карането на нас!

УСЛУГИ
УСЛУГИ ИЗВЪН DRINK AND DRIVE:
Предлагаме Личен Шофьор или шофьор(охрана)- почасово/за седмица/месец/година. Зависимост от часовете и периода, за който се наема шофьора, се изготвя и ценова оферта, при интерес, моля обадете ни се на 0886 980 660
Можем да Ви закараме до всяка една точка извън София и Бъ­лгария
Шофьори под наем (почасово или за няколко дни)
Коли под наем (най-ниските цени в София)
Пазаруване на продукти (когато хр.продукти/алкохолът/цигарите свършат)
Транфери до летища, авто/жп гари- когато нямате време да закарате/посрещнете някой близък или бизнес гост, то ние го правим вместо Вас (Вие избирате дали с ваш или с наш автомобил) или бихме могли да Ви закараме с личния Ви автомобил и да го върнем,­ където пожелаете.
Обслужване на сватби, коктейли и др.


Вижте по-голяма карта