ДУРА ЛЮБ БЪЛГАРИЯ ЕООД

Монтана, бул. 3-ти март 79
0888804228
dura_lube@mail.bg
 http://www.duralube.free.bg

 

 

 

 

Представена през 1986 година, в началото ДУРА ЛЮБ е възнамерявала да произвежда специални моторни добавки за селскостопанската индустрия. Невероятно, но отзивите за характеристиките на формата са удивителни.

Заради тези отзиви се стига до решение продуктът да се представи на общия автомобилен потребителски пазар.

TV рекламата на ДУРА ЛЮБ започва да навлиза през 1992 година като в нея не участват актьори, а просто хора, като шофьори, механици и обикновени собственици на автомобили.

Вълнението, допринесено от тази концепция става трамплин за цялата TV рекламна кампания.

По петите на успешната TV реклама ДУРА ЛЮБ се разпростира в търговията на дребно през лятото на 1993 година. След това се разширява в обширната търговия на дребно със северна Америка, привличаща търговци на дребно с 30 секундна TV реклама.

От своето начало до момента в историята си фирмата остава без аналог. Тя ще продължи да предлага на своите клиенти качествен продукт на разумна цена, което несъмнено е утрешната технология днес!

Продуктите на фирмата навлизат на българския пазар от 1996 година. Фирма Дура Люб – България е официален представител на Dura Oil and LubricantCorporation – USA, единствен официален вносител за страната на добавки за автомобилни масла и други Дура Люб продукти, разработка на НАСА .

Добре познати на българския пазар са Добавка за моторни масла за дизелови и бензинови автомобили, Добавка за охладителна система, Добавка за хидравлични ситеми, Добавка за трансмисионни масла за автоматичнии ръчни скоростни кутии, Добавка за натоварени редуктори, Бензинова и дизелова добавки, Горивна добавка за почистване на инжекциони/карбуратори, Добавка за маслото на кормилната кутия, Широкоспектърна синтетична грес, Добавка за увеличаване на октановото число, Универсален спрей за смазване и защита на механизми и метални повърхности и др.

Дура Люб с SR3 не са масла или подобрители на масла, а високотехнологични продукти, които регенерират триещите се части в скоростната кутия и двигателя.

Благодарение на компонента SR3 се постига легиране на повърхностния метален слой, който придобива изключителна твърдост и нисък коефициент на триене.

Ефектът е рязко намаляване износването на третираните части, намаляват се шумовете, вибрациите и вредните газови емисии, облекчава се температурния им режим на работа, улеснява се студения СУХ старт на двигателите.

Освен това се постига увеличаване на мощността, подобрява се компресията, снижава се разхода на гориво, намаляват се разходите за поддръжка.

ДУРА ЛЮБ заслужава Вашето доверие!!!


Вижте по-голяма карта