ЕВРО ВИА

Бургас, ул. Алеко Богориди 59
056540052, 0888772699
kosta.kirov@eurovia.bg
 http://www.eurovia.bg

 

 

 

 

ЕВРО ВИА ООД е частна компания, създадена през 2007 година със седалище в грaд Бургас. Основната дейност на фирмата се състои в извършване на международни превози на територията на Западна и Централна Европа.

Благодарение на професионализма на ръководния отдел и отличната организация, в съчетание с висококвалифицирания персонал, днес можем да отбележим, че резултатите от динамичното развитие са налице.

През годините, ние успяхме да установим успешни и дълготрайни бизнес партньорства с международни спедиторски компании, чийто имена са сред водещите в сферата на международния транспорт, спедиция и логистика, в това число наши партньори са и едни от големите водещи производители на товарни автомобили като Мерцедес и Волво.

ЕВРО ВИА разполага с база от двадесет нови модерни товарни автомобили, оборудвани със съвременни GPS системи за контрол и навигация, чрез които се достига максимално бързо и лесно до всяка необходима точка, a също така и със собствена паркобаза.

Международни превози и транспорт

ЕВРО ВИА извършва международни товарни превози със собствен транспорт. Разполагаме със собствен екип от висококвалифицирани международни шофьори.

Предлагаме широк обхват от услуги:

- превоз на товари (карго) – на палети и непалетизирани, насипни
- потвърдено и сигурно време за доставка на място
- ежедневни рейсове между основните градове и бизнес центрове в Централна и Западна Европа
- онлайн проследяване и контрол на пратката, информация за събития и детайли
- възможност за определен ден и час на доставка, заявени за конкретни дестинации
- опростена заявка за транспорт.