ЕДЕЛВАЙС 0707 ЕООД

София, бул. Патриарх Евтимий 65
0887705108
 edelvais0707@abv.bg

 

 

 

 

Фирма Еделвайс 0707 е с основна дейност превоз на пътници в страната и в чужбина. Компанията ни организира екскурзии, тиймбилдинг и детски лагери. Еделвайс разполага с модерни автобуси от реномираните световни марки.

Превоз на пътници в България и чужбина от Еделвайс 0707
Еделвайс 0707 предлага превоз на пътници в България и чужбина. Превоза се осъществява с автобуси, като най-големият е с 54 места.

Превоза на пътници на територията на страната е по маршрут и график на клиента, с възможност да покрие цяла България. Автобусите са оборудвани с подвижни седалки, тоалетни, микрофони, ел. стъкла, аудио системи, DVD, монитори и климатици.

Всички тези удобства, допринасят за комфорта и удобството на нашите пътници. Еделвайс 0707 предлага превоз на чужденци, екскурзии в страната и чужбина, превоз на зелени училища и детски лагери, превоз на работници по маршрут и график от възложителя.

Автобусни екскурзии с Еделвайс 0707

Компанията ни е с богат опит с провеждането и организирането на автобусни екскурзии и други туристически пътувания в страната и чужбина.

За нуждите на клиентите сме подбрали автобуси от реномирани световни марки. С цел осигуряване качество на предоставяните от нас автобусни екскурзии и туристически пътувания, ние стриктно спазваме изискванията за автобусен транспорт на пътници.

Екипа на Еделвайс 0707 е с богат професионален опит в областта на туризма. Всички автобуси, с които разполага компанията ни, са лицензиране на извършване на превоз на пътници в България и чужбина.

Автобусен транспорт от Еделвайс 0707

Благодарение на дългогодишен опит в сферата на автобусният транспорт, Еделвайс 0707 гарантира професионално обслужване и гъвкавост, съобразено с Вашите изисквания и нужди.

Чрез професионализъм и упорита работа, автобусният транспорт на фирма Еделвайс 0707 е изградила солидна репутация, която е синоним на индивидуален подход, прецизност и надеждност към всеки клиент.


Вижте по-голяма карта

2012-2015 © ИМедия Консулт ЕООД