ЕКЛИПТИКТРАНС ЕООД

 

гр. Ботевград, ул. Прогрес 1
0878553555
ecliptictrans@abv.bg

 

 

 

 

 

ЕКЛИПТИКТРАНС ЕООД е компания, специализирана основно в превоза на различни стоки. Фирмата бързо се разраства и въпреки че е нова на пазара, има много клиенти, които я препоръчват на близки и познати. Успехът на компанията е резултат от установената работна концепция, която стриктно следва целият екип на компанията.

ЕКЛИПТИКТРАНС ЕООД предлага транспортни услуги в страната и чужбина. Компанията разполага с нова и напълно оборудвана техническа база, която включва превозни средства, подходящи за работа на дълги разстояния. Всички те са удобни, защото компанията се грижи за комфорта на своите служители. Това е правилното място да кажа, че за Ecliptictrans работят висококвалифицирани момчета, които са отговорни и надеждни и наистина вършат работата си. Бързото развитие и професионализъм, с които работят, са причината, поради която те винаги отговарят на определените крайни срокове.

Всички тежкотоварни автомобили, които Ecliptictrans има, са в голямо техническо състояние. Компанията гарантира това и постоянно следи състоянието на своите автомобили. По този начин няма никакви проблеми по време на пътуването и вашите стоки ще бъдат доставени на точното място в точното време.

Компанията ще отговори на всичките ви въпроси, така че можете да ги попитате за всичко, което искате да знаете на изброения телефон.