ЕЛИТ КАР ООД

 гр.София, бул. Христо Ботев 131
028335098, 028335099
store01@elitcar.bg
www.elitcar.com

 

 

 

 

Силата на нашата компания е в нашите консултанти.

Днес в Елит Кар работят повече от 250 висококласифицирани специалисти – хора, които направиха компанията лидер и няма да спрат до тук. Едно телефонно обаждане Ви дели от мотивиран и качествен съвет. За да бъде истински професионалист в своята област, консултантът на Елит Кар е обучен да взема бързи решения и да предвижда новите тенденции на пазара. Това е единственият път към успеха в съвременния свят.

Най-ценните качества в нашия екип са ефективност, професионализъм и творчество. Ето защо в дружеството ЕЛИТ КАР творческият подход към бизнеса е норма.

Но това не е всичко. Не по-малко важен фактор за успех е умението да се отнасяме към своите колеги и партньори с уважение и достойнство. Само в благоприятна работна атмосфера хората могат да работят най-ефективно, получават удовлетворение от работата си и допринасят за успеха на Елит Кар.

Философия

В успеха на съвременния бизнес винаги стоят силните идеи. Ние имаме такива и не се страхуваме да ги постигаме.

Ние знаем как да градим бизнеса си, какви са целите ни, знаем и пътя, който води до тях. Основа на нашата идеология стана развитието на доверие в отношенията ни с нашите партньори. Успехът на Елит Кар не би бил възможен без успеха на нашите партньори, затова цялата дейност на фирмата е насочена към изграждане на ефективно взаимодействие с клиенти и доставчици.

Разработихме три ключови принципа, които описват и философията ни в работата с нашите партньори. Всички решения, свързани с партьорите на Елит Кар, се подчиняват на тези три основни ценности:

 1.     В работата ни с клиентите се стремим не просто да задоволим техните нужди, но дори да надхвърлим очакванията им;
 2.     Ние ценим откритостта и честността в отношенията ни с клиенти и доставчици;
 3.     Ние носим отговорност за поетите обещания, което позволява и на клиентите, и на доставчиците да бъдат сигурни в нас и да виждат в Елит Кар надежден партьор.

Сервиз и услуги

Когато нашите клиенти купуват от нас авточасти, те получават не само качествена стока, но и качествено обслужване, гарантиращо успеха на бизнеса им.

Разполагаме с набор от услуги, които помагат за дългосрочното и успешно сътрудничество с нашите партньори:

 1.     доставка до клиента;
 2.     удобна форма за поръчка (телефон, електронен магазин, e-mail, skype);
 3.     on-line – ценова листа;
 4.     удобни условия за плащане;
 5.     техническа консултация;
 6.     рекламни материали;
 7.     обучения;
 8.     електронни каталози;
 9.     сервизни програми;

Логистика

Един от главните фактори за успеха на Елит Кар е да достави поръчаната от клиента стока в максимално кратки срокове.

Често нашите партньори изискват поръчаните стоки да се доставят за броени минути. Локалните складове на Елит Кар се грижат да осигуряват тази услуга.

Само когато партньорът ни е сигурен в своевременната доставка на поръчаната стока, тогава можем да сме сигурни, че сме спомогнали за успеха на неговия бизнес. Именно затова Елит Кар отделя голямо внимание на транспортните си звена – ние считаме, че те са много важни за нашата конкурентоспособност.

Елит Кар гарантира оперативна доставка на място за всички градове, в които има филиали и представителства. За поддържането на тази улуга днес в структурата на Елит Кар работят над 100 автомобила. Отворихме над 30 магазина в цялата страна, за да бъдем още по-близо до Вас.
Склад

За да търгува успешно с авточасти и да отговаря на всяко желание на потребителите, Елит Кар поддържа огромен асортимент от артикули. Организацията всяка година увеличава обема и продуктова гама, за да удовлетвори потребностите на нашите клиенти.

Днес фирмата разполага със складове на обща площ над 5000 м2. Предлагаме повече от 50 000 позиции резервни части на склад, както и експресна доставка на около 10 000 000 стокови позиции от складовете на нашите доставчици в Европейския съюз.

Всички стоки пристигат в централния склад на Елит Кар, където се преразпределят и изпращат на регионалните. Месеченият обем на пристигащите стоки е около 400 тона.

2012-2015 © ИМедия Консулт ЕООД