ЕТ Близнашки – Цветан Близнашки

С. Трудовец, ул. Цар Иван Шишман 21
0889632106

 

 

 

 

ЕТ Близнашки – Цветан Близнашки

Предлага сигурност и качество на продуктите, които изработва и монтира, професионално изпълнение на всички поръчки в кратки срокове.

Още от основаването си, се стреми максимално да задоволява изискванията на своите многобройни клиентите.

Предлага профили и аксесоари за PVC и AL дограма, прозорци, врати, външни ролетни щори, AL вътрешни щори, вертикални щори, мрежи против насекоми и подпрозоръчни плоскости с високо качество, надеждност и функционалност.

Ценовата политика на фирмата е съобразена с пазарните условия и предлага добро съотношение между качество и цена на продуктите и услугите.

Коректното отношение към клиентите е един от отличителните белези на служителите. Екипът, е съставен от компетентни специалисти, отдадени изцяло на работата, готови да консултират и помогнат при необходимост със съвет своите клиенти.

Благодарение на дългогодишния професионален опит в сферата си на дйност, ЕТ Близнашки – Цветан Близнашки е фирма наложила и утвърдила се на българския пазар.

Името ЕТ Близнашки – Цветан Близнашки е синоним на високо качество, предлага гъвкави решения на своите клиентите си, съобразени с пазарното търсене.

Ако търсите високо функционални профили и аксесоари за PVC и AL дограма се свържете с фирмата и може да разчита на максимално внимание и индивидуално отношение.

Доверете се на ЕТ Близнашки – Цветан Близнашки, който ще превърне вашият дома или офиса в едно уютно и приятно място.