За Нас


Имедия Консулт ЕООД е търговска фирма, която извършва своята дейност в областта на ИТ технологиите и уеб сферата. Разполагаме със софтуерни системи и тематично-отраслови сайтове за представяне на фирми, продукти, услуги и други. Екипът ни е млад и професионално развиващ се в тази област.

Организират се периодично ежемесечни семинари и обучения за развиването на хората и запознаването им с новостите и тенденциите в уеб пространството. Компанията разполага и със сертифицирани специалисти за Google AdWords.

Екипът ни може да предложи и реализира най – доброто представяне на всяка фирма във интернет, като се съобразим със сферата на дейността и и определения бюджет.


Един от тематично-отрасловите сайтове е www.transporta.bg . Той е електронен информационен регистър на Транспорта и съпътстващите го дейности в България. Сайта представя подробно и изчерпателно над 8000 обекта и фирми включващи – Транспортни фирми, спедиция, внос и търговия с авточасти, авто-мото магазини, автокъщи, куриерски фирми, rent a car и други.


www.transporta.bg е създаден за да бъде полезен и пълноценен източник на информация в сферата на Транспортните дейности. Благодарение на големия потребителски интерес в тази сфера и високотехнологичната система с която работи сайта, той се класира на първи позиции при търсене в Google. Това дава огромно предимство на всички обекти участващи в сайта, да са лесно достъпни и откриваеми от максимален брой потребители.