ИНТЕРКОМЕТ

  Хасково, бул. Съединение 69
038604410
interkomet@abv.bg
 https://interkomet.com

 

 

 

 

 

 

Основна цел

Основни цели на фирмата са повишаване на качеството на предлаганите от нас услуги и подобряването на условията на труд за персонала със стремеж да надминем средноевропейските нива. Разширяваме дейността си с транспорти за много от международните концерни със заводи в България, на които предлагаме високообемни композиции и перфектни логистични умения за доставка до контрагентите им в Европа и за връщане на части и суровини в България. Наши коли могат да товарят и на територията на BASF, за което имат съответните електронни опознавателни знаци.

При необходимост Вашите скъпи товари могат да бъдат оставяни на нашия охраняван денонощно паркинг до поискването им от Вас в един разумен период от време.

Персоналът

Шофьорите ни са мотивирани и опитни. Те са професионалисти и вземат верните решения по отношение на разпределението на товара в товарното помещение, укрепването, осигуряването му и безпроблемното пътуване по целия маршрут. Могат да се справят със значителен брой товаро – разтоварни пунктове и са с необходимата квалификация за опасни товари. Ако има такива изисквания: знаят да съхраняват и предават документи дискретно и с тайната на производителя . Също така са задължени да спират само на сигурни и охранявани паркинги по транзита до Западна Европа. Могат правилно да разпределят времето за шофиране и са мотивирани да карат повече от колегите им с фиксирано заплащане.

Международен транспорт

Основна дейност на фирмата е международен транспорт на стоки от и за държавите на ЕС. Извършваме превози от България до:

Германия
Холандия
Белгия
Както и вътрешни превози от Германия до Италия и Испания.

Безопасността на вашия товар е наша основна цел, затова предлагаме цялостно решение от съхранение до доставка. Изборът на автомобилен транспорт на стоки е най-сигурният, бърз и гъвкав начин на разпространение. За времето от основаването на „Интеркомет” до момента сме извършили над 20 000 товарни превоза с над сто хиляди товаро – разтоварни пункта.

Вътрешен транспорт

ИНТЕРКОМЕТ ЕООД извършва вътрешен транспорт на комплектни и частични товари.

Сервиз

ИНТЕРКОМЕТ ЕООД разполага с автомобилен сервиз. Ние разбираме необходимостта фирмата да запази оборудването си на път. Най-добрият начин да направим това е чрез превантивна поддръжка. Редовно планираната поддръжка може да помогне да се предотвратят големи проблеми. Имаме технологията, инструментите и персонала, за да направим всяка работа лесна. Предлагаме разнообразие от услуги както за тежкотоварни камиони, така и за ремаркета.

Паркинг

Безопасността и доставката на Вашите стоки навреме е наша основна грижа.

При необходимост Вашите скъпи товари могат да бъдат оставяни на нашия охраняван денонощно паркинг до поискването им от Вас в един разумен период от време.

Склад

Осигуряваме качествена подкрепа в складирането и предлагаме съхранение на стоки в склад.