ИНТЕРТРАНС ЗЛАТКО ИЛИЕВ

Шумен, ул. Съединение 86, вх.1, ап.1, ет.1
0899222202
intertrans_zl@abv.bg

 

 

 

 

ИНТЕРТРАНС – ЗЛАТКО ИЛИЕВ ЕООД е основана през 1999 година със седалище град Шумен.

Развива своята дейност в областта на транспорта и спедицията.

Интертранс – Златко Илиев е фирма с дългогодишен опит, извършваща вътрешни и международни транспортни превози на стоки и товари на територията на страната и чужбина, логистични и спедиторски услуги.

 

 

Предлага транспортни услуги с високо качество на достъпни цени, удовлетворяващи клиентите.

Автопаркът на фирмата се състои от превозни средства, отговарящи на новите Европейски стандарти за извършване на международен превоз на товари.

Интертранс – Златко Илиев разполага с необходимите съоръжения за извършване за транспорт, обработка и съхранение на стоки с специфичен произход и изисквания за съхранение.

Автомобилната спедиция на фирмата включва транспорт на стоки от и до Полша, Литва, Латвия, Турция, Словакия, Русия и други.

Интертранс – Златко Илиев е фирма с богат опит, предлагаща не само голям обем и разнообразие на транспортните и логистични услуги, но и оптимално съотношение между цена и качество, което затвърждава позициите и на лидер на транспортните пазари.

Благодарение на дългогодишното пазарно присъствие и на своята политика днес фирмата има стабилни позиции в областта на международния автомобилен транспорт с високообемни хенгери и изпълнява ежеседмични групажи от и до горепосочените държави.

Интертранс – Златко Илиев се стреми да предлага на своите клиентите възможно най – добрите услуги при изгодни цени и конкурентни срокове на доставка, удовлетворявайки всичките им изисквания.

Предлага консултации във връзка с транспортните услуги.

Разработва атрактивни оферти и оптимални транспортни схеми, съобразени с товарите и индивидуалните изисквания на отделните клиенти.

Фирмата е с дългогодишни традиции в областта на транспорта, спечелила доверието на много клиенти, благодарение на своята точност и коректност.

Разполага с екип от шофьори, с висока квалификация, дългогодишен стаж и опит.

Интертранс – Златко Илиев извършва транспортирането на Вашата стока при изгодни условия и минимален риск, гарантирайки бърз и качествен превоз.

Фирмата се стреми да бъде ефективно звено от веригата на международните доставки на своите клиенти, като за целта непрекъснато разширява предлаганите услуги.

За времето на своето съществуване Интертранс – Златко Илиев се е утвърдила и наложила на пазара, като една от най – добрите транспортни фирми, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.