ИПСИМАТ

София, кв.Орландовци, бул.Първа Българска армия 60
029367297
ipsimat@abv.bg
 http://www.ipsimat.com

 

 

 

 

ИПСИМАТ ЕООД е динамична и развиваща се компания, създадена от ЙОАНИС КОНСТАНТИНОС ИПСИЛАНТИС през 1992 година в град София.

През изминалото десетилетие фирмата се разви значително, в момента основно работи в областта на вноса и търговията на едро и дребно на резервни части за тежкотоварни атомобил.

ИПСИМАТ ЕООД се специализира в продажбите на части – нови и втора употреба – за скоростни кутии, редуктори и диференциали, и хидравлична система акцентирайки на условието КАЧЕСТВЕНО И БЪРЗО ОБСЛУЖВАНЕ.

ИПСИМАТ ЕООД, загрижена за своите клиенти, е обвързана с дългосрочно партньорство с редица известни корпорации извън България, организирайки мрежа за ефективни продажби и техническа поддръжка, създавайки по този начин база за прогрес, силно развитие и конкурентноспособност на българския пазар.

Фирмата има търговски обекти в град София и в град Пловдив, разполага с голяма складова наличност – стоки за търговия; Обучени кадри в областта на продажбите и консултирането на клиенти; Ремонтна дейност при необходимост.

ИПСИМАТ ЕООД има основни клиенти от цялата страна, привлечени и спечелени, благодарение на бързото и компетентно обслужване, на предлаганите качествени стоки, както и на гъвкавата политика, съобразена с възможността за разплащане и потребностите на партньорите.

Целта на ИПСИМАТ ЕООД от самото начало е: услуга на високо ниво и предлагане на качествени продукти.

Сътрудничеството с най-известните фирми в областта на резервни части за скоростни кутии, диференциали и на хидравлични системи за въздух под налягане бе началото на успешено развитие.

Днес можем да се похвалим, че предлаганите стоки са със сертификат за качество и гарантиран произход.

Плановете на фирмата, освен предлагане на качествени продукти са: и да взлезе в близък контакт със своите настоящи и бъдещи клиенти, като дава възможност за консултиране при който и да е вид техническа нужда.

Продукти:

- ДВИГАТЕЛИ
- ДИФЕРЕНЦИАЛИ
- СКОРОСТНИ КУТИИ ВТОРА УПОТРЕБА ЧАСТИ
- СКОРОСТНИ КУТИИ НОВИ ЧАСТИ
- РТО ХИДРАВЛИКА
- ПОМПИ ЗА ВОЛАН


Вижте по-голяма карта