КАНИКАР ЕООД

 гр. Лом, ул. Людовико Миланези 13
  0971/60009, 0888236258
 kanicar@abv.bg
 https://kanicar.com/

 

 

 

 

 

 

Фирма КАНИКАР ЕООД е основана в град Лом. За годините на съществуването си фирмата се утвърди на пазара като сигурен и надежден партньор в търговията и доставката на резервни части, както за български електрокари и мотокари, така и за останалите световноизвестни марки и модели.

Конкурентните цени и доброто качество на предлаганите стоки осигуряват на клиентите удобен и оптимален вариант за техните нужди и изисквания, а богатата складова наличност дава възможност за организиране на доставката в най – кратки срокове и при максимален контрол.

Основно направление в дейността на фирмата е производството и ремонта на възли за електрокар платформен-ЕП 006/ЕП 011/ЕС 301. Съвместно с това фирмата предлага и широкоспектърна гама резервни части, налични на склад.

 

Високата квалификация и опит на работещите във фирмата е гаранция за отлично качество и контрол на продукцията.

КАНИКАР ЕООД има дългогодишно партньорство със страни от Източна Европа, Западна Европа и Русия.

Продукти… виж тук!

 

Сервиз

 

„Каникар” ЕООД предлага сервиз, резервни части и поддръжка на електрокари, мотокари и транспалетни колички от всякакъв тип и модел.

Собственият ни автомобилен парк и висококвалифицирани сервизни техници осигуряват бърза и надеждна сервизна реакция, както в базата на фирмата, така и на място при клиента.

За да получите информацията, която Ви е необходима, се свържете с нас на посочените телефонни номера в раздел КОНТАКТИ.

Благодарим Ви!

 Каникар Еоод предлага монтаж и демонтаж на супер-еластични и плътни гуми  за електрокари, мотокари и други от 8 до 24 цола.

Складове

Лом
Телефон: 0971/60009
Факс: 0971/60008
Складово – производствена база