Кар Транспортер

 София, ул. Резбарска 5
 024081238, 024081341
 evgenia.draganova@cartransporter-bg.com
 https://cartransporter-bg.com

 

 

 

 

 

ЗА НАС

ИСТОРИЯ НА КОМПАНИЯТА
Основана през 2005, първоначално като отдел “Автовозни превози” на СОМАТ АД, Кар Транспортер изиграва ключова роля на пазара за транспорт на автомобили през годините, отличавайки се като гъвкав и ефективен партньор на голямо количество бизнеси в България.

УПРАВЛЕНИЕ НА КАЧЕСТВОТО

Tеоретични и практични обучения за шофьорите и персонала се провеждат, за да се придобие знание за най-новите и актуални технологии в сектора. Стараем се да внедрим своевременно иновациите в работния ни процес, за да гарантират високото ниво на услугите ни.

НАШИЯТ АВТОПАРК
Грижата за околната среда е една от нашите основни цели. Разполагаме с най-новите Евро 6 влекачи Мерцедес и Волво, с минимално вредно влияние върху околната среда. Имаме необходимите разрешителни и транспортни документи, които ни дават възможност да извършаваме превози не само в рамките на Европейския Съюз, а също и в други дестинации, като – Балканския Полуостров, Турция, Кавказ, Иран.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС
Предлагаме комплексно решение за транспорт на автомобили, започвайки от завода производител, през междинни складове за съхранение и доставка до крайния получател.

ТЕХНОЛОГИИ
Използваме системи за сателитна комуникация, за организиране и проследяване на превоза, планиране на маршрута, както и своевременна комуникация с шофьора.

Нашият автопарк

Грижата за околната среда е една от нашите основни цели. Използваме най-новите Евро 6 влекачи Мерцедес и Волво, с минимално вредно влияние върху околната среда. Разполагаме с 66 автовозни композиции, от които 18 закрити и 48 открити за превоз на леки и лекотоварни автомобили.​

MERCEDES and VOLVO
Камиони: Mercedes – Benz 1843 LS
Ремаркета: Close Kaessbohrer ; Lohr ; Rolfo
Проектиран за безопасно транспортиране на ексклузивни автомобили, прототипи с висока стойност и индивидуални изложбени модели. Гарантира възможно най – висока степен на сигурност на натоварените автомобили.

MERCEDES
Камиони: Mercedes-Benz 1843 Euro 6
Ремаркета: Rolfo EGO 427 FTF / EGO 427 VVF
Rolfo EGO 427 могат да превозват до 12 автомобила при всякакви условия на пътната настилка, температури и условия на времето. Комбинирано с Euro6 LS от Mercedes-Benz ни позволява да превозваме автомобили качествено и надеждно.

MERCEDES
Камиони: Mercedes-Benz 1843 Euro 6
Ремаркета: Lohr 2.53 WXS
Lohr 2.53 най – ново поколение ремаркета. При този модел липсват страничните статични колони, което позволява товаренето както на по-широки автомобили, така и множество различни комбинации.

VOLVO
Камиони: Volvo FM 450 – Euro 6
Ремаркета: Rolfo EGO 427 FTF
EGO 427 FTF на производителя Rolfo е надеждно и качествено решение за транспорт на леки и лекотоварни превозни средства.