КВЕЕНБЕРГЕР ЛОДЖИСТИКС БЛГ ЕООД

София, Бул. Ботевградско шосе 247
029424734
office.bg@quehenberger.com
 http://www.quehenberger.com

 

 

 

Визия 2015

С цялата наша ерергия за качество и сигурно бъдеще

През 2015 Квеенбергер Лоджистикс желае да бъде най-добрата комания от средна големина в централна и източна Европа с най-компетентните и приятелски настроени служители:

Убедителни в качетвото на обслужване
Без конкуренция в ефективността
С доходност, която гарантира бъдещето на компанията

На пътя към успеха

Квеенбергер Лоджистикс – бурна история на компанията

2010 година Поемане на дейностите на Роуд + Рейл Източна Европа и мрежата от клонове в Австрия на Логуин АГ от Кристиян Фюрщалер, Родолф Шотел и Руди Квеенбергер. Преименоване на компанията на Квеенбергер Лоджистикс.
2008 година Преименоване от Велц на Логуин.
2001 година Интергиране на Велц групата в Квеенбергер Лоджистикс Груп и по този начин в люксембургската Тийл Логистик АГ. Експанзия в източна и югоизточна Европа.
1993 година Основаванe на Велц в София, България

Доказани партньорства

Квеенбергер Лоджистикс работи само с партньори, които имат еднакви разбирания за качество.

В допълнение към офисите в централна и източна Европа, Квеенбергер Лоджистикс поддържа стратегически партньорства в северно- и западноевропейските страни, за да подсигури покритие с логистични мрежи над цяла Европа. В сравнение с Квеенбергер Лоджистикс, тези компании споделят същото разбиране за качество, работа с унифицирани системи и подобна корпоративна култура. По този начин осигуряваме унифицирано обслужване на своите клиенти.

Посредством специални партньорства в ж.п. транспорта, а също и въздушния и морски транспорт, Квеенбергер Лоджистикс предлага решения по цял свят.

Зелена логистика

Устойчивостта и опазването на ресурсите са основна грижа за Квеенбергер Лоджистикс.

Собствената SEQURITY е водеща в осигуряването на безопасност, качество и екологични услуги компания. SEQURITY гарантира за това, че Квеенбергер Лоджистикс отговаря на съответните правила за сигурност, качество и опазване на околната среда, както и това те да бъдат трайно установени в организацията.

Цялостно управление на товарите

Логистични услуги за всяка ситуация. Квеенбергер Лоджистикс управлява транспортите на своите клиенти по шосе, въздух и вода.

Гамата от услуги, предлагани от Квеенбергер, включва управление на транспорта за частични и цели товари, както и мрежа и договори за логистика в повече от осемдесет локации в цяла Европа.

Освен това, Квеенбергер Лоджистикс предлага решения чрез транспорт по въздух и море, сигурност и управление на качеството, свързани с логистични решения, свързани с данъчните и митническите служби.

2012-2015 © ИМедия Консулт ЕООД