КИОГ ЛОДЖИСТИК ООД

гр. Благоевград, бул. Васил Левски 38, офис 406
073893148, 0895925948
office@kioglogistic.com
http://kioglogistic.com

 

 

 

 

 

 

КИОГ ЛОДЖИСТИК ООД предлага широко спектърна гама от транспортни и логистични услуги за да удоволетвори потребностите на своите клиенти. Ние нямаме ограничения относно мястото и времето.  Можем да отговорим на вашите нужди и да сме си взаимно полезни!

Изразяваме себе си ежедневно, доказвайки нашите възможности, полагайки основите на чисто и лесно бъдеще в международния транспорт и услуги.

Ние сме гъвкави, млади с тенденция за развитие на високо поставени цели и отлично разработена бизнес стратегия в простирането и обхвата на нашите услуги.

Това е стратегическа алтернатива, която насочва организацията към придобиването и създаването на кооперации, които да реализират нашите услуги  на пазара, обединени с  нашите клиенти за съвместното постигане на нашите цели, с изпълнението на които не можем да се справим едни без други!

Професионализмът е преди всичко, а контрола на качеството на услигуте се измерва високо от нашите клиенти!

Не можем да си позволим бъдещето да ни изненадва, ние го създаваме!

Ние изненадваме нашите клиенти и конкуренция!

Ние инвестираме в иновациите, направете го и вие!

 

УСЛУГИ:

Сухопътен транспорт
Автомобилен транспорт

Изградената от нас и непрекъснато разрастваща се мрежа от коректни партньори ни дава възможност да извършваме автомобилен транспорт с фиксирани цени и кратко транзитно време, като същевременно разполагаме с буферни складове, улесняващи транспортните процеси и дистрибуцията.

Без значение колко голяма или малка е Вашата пратка, КИОГ ЛОДЖИСТИК ООД разполага с необходимия опит и ресурси, за да Ви осигури качествен автомобилен транспорт и индивидуално решение.

Ние предлагаме следните услуги:

- Регулярни международни групажни линии
- Комплектни и частични товари
- Ежедневни групажи в България
- Експресни услуги
-  Доставка врата – врата
- Управление на поръчките
- Проследяване на пратки
-  Наложен платеж
- Превоз на опасни товари по ADR

Сътрудничеството с нас ще Ви осигури:

- Фиксирани транспортни цени
- Гарантирано време на доставките
-  Значителни предимства в дългосрочен план

Вътрешен транспорт

Чрез добре развитата ни мрежа за вътрешен транспорт, можем да съберем или доставим Вашата пратка от и до всяка точка в България. Предлагаме следните услуги:
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА:
Доставка в рамките на 24 часа след натоварване на стоката.
ИКОНОМИЧНА ДОСТАВКА:
Доставка в рамките на 48 часа след натоварване на стоката.
ДРУГИ УСЛУГИ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ:

- транспорт на пратки от 50 до 24 000 кг.;
- транспорт на опасни стоки с клас ADR;
- GPS контрол на транспортните средства;
- автомобили с падащ борд и палетна количка;
- застраховка „отговорност на превозвача“;
- наложен платеж.

Международен групажен транспорт
Изградили сме мрежа от надеждни партньори с дългогодишен опит в сферата на транспорта и спедицията, което ни позволява да предлагаме: фиксирани тръгвания от партньорски терминали, фиксирани цени и кратки срокове на доставка.

КИОГ ЛОДЖИСТИК ООД специализира в групажните транспорти и оперира редовни линии по внос и износ от и към държави из цяла Европа.

Мрежата от партньорски терминали в най-важните икономически региони осигурява бързи и ефективни решения за многообразните нужди на нашите клиенти.

КИОГ ЛОДЖИСТИК ООД разполага с необходимия опит и ресурси, за да Ви осигури качествен транспорт и индивидуално решение за цели и частични товари.
Въздушен транспорт

КИОГ ЛОДЖИСТИК ООД предлага решения за въздушен транспорт.

Ние предлагаме цялостен пакет от услуги за превоза на Вашите авиопратки от и до всяка посочена от Вас дестинация. С помощта на изградената от нас партньорска мрежа, ние можем да гарантираме бързо и качествено обслужване на конкурентни цени.

Като допълнение към авио карго предлагаме и следните услуги:

Доставка врата – врата
Консолидиране
Митническо представителство
Електронно митническо освобождаване – NCTS
Застраховане
Проследяване
Експресни услуги
Воден транспорт
КИОГ ЛОДЖИСТИК ООД извършва спедиция на комплектни и групажни контейнери – FCL и LCL,  включително доставки врата – врата.

Добрите ни партньорски отношения с основните контейнерни линии ни дават възможност да транспортираме Вашите пратки от и до всяка точка на света, както и да предложим най-добрите варианти за транспорт.

FCL / LCL – комплектни и групажни контейнери
Проектни транспорти
Доставка врата – врата
Митническо агентиране
Електронно митническо освобождаване – NCTS
Консултации
Застраховане
Опаковане

 

Железопътен транспорт
Железопътния транспорт е сред най-енергийноефективните средства за механизиран наземен транспорт.

Като цяло, при оптимални условия железопътният транспорт изразходва 50-70% по-малко енергия за превозване на даден товар, отколкото пътния транспорт. Други предимства на железопътния транспорт са относително високата безопасност.

Ние Ви предлагаме варианти за превоз на Вашите товари както с националния превозвач, така и с международни превози в широк диапазон от дестинации на конкурентни цени.

Когато имате нужда от решение за железопътен транспорт, ние можем да предложим съвет и да доставим Вашия товар ефективно и изгодно. Можем да бъдем полезни при:

Внос
Износ
Транзит
Доставки до врата

 

2012-2015 © ИМедия Консулт ЕООД