КЛАСИК 2000

Видин, Южна промишлена зона (до КАТ)
094626060, 0888324150, 0889697700
 klasik2000ltd@abv.bg
 http://classic2000.bg

 

 

 

 

Класик 2000 ООД е фирма с основна дейност международен транспорт на стоки, базирана в град Видин, България. Разполагаме със собствена база, включваща офис администрация, складова площ, паркинг и сервизни халета. Локацията предлага бърза и удобна връзка с Дунав мост-2 и международен път Е-79.

Вярваме, че предлаганите висококачествени услуги, както и бързите и гъвкави решения, са това, което ни отличава от повечето конкуренти. Главна роля в това заемат всички наши служители – от администрацията до водачите, монтьорите и общия персонал.

Класик 2000 ООД разполага с модерен автомобилен парк, състоящ се от 30 тежкотоварни композиции. Редовната им поддръжка е гаранция за качествени и навременни доставки. Всички превозни средства са Евро-5 и застраховани според международната ЧМР (CMR) конвенция. Те са оборудвани със сателитна проследяваща система, която осигурява пълен контрол и проследимост на Вашите товари по всяко време.

Фирмата започва своята дейност през 2004 с два соло камиона – MAN 81.63 L. Постепенно Класик 2000 ООД печели първите си постоянни клиенти с коректност, точност и стабилно управление. През годините фирмата продължава да се развива и да увеличава своята партньорска мрежа, въпреки скорошната икономическа криза. Това доказва, че са усвоени една правилна управленска политика и гъвкав работен процес. Дългогодишният ни опит ни позволява да реагираме своевременно според различните предизвикателства на пазара.

Днес Класик 2000 ООД си сътрудничи успешно с водещи компании в транспортната логистика и спедиторски фирми.

Мисия

Нашата мисия е:
Успешно сътрудничество в дългосрочен план с производители и търговци на едро, търсещи нови възможности за развитие.

Постоянно да търсим нови методи и начини за подобрение на предлаганите от нас услуги.

Да бъдем партньор на своите клиенти, допринасяйки към взаимните бизнес отношения с лоялност и коректност.

Визия

Ние, в Класик 2000 ООД, целим непрекъснато да се развиваме във всички важни насоки за нашата дейност, като:
разширяваме набора от предлагани услуги.

увеличаваме броя на превозни средства в автопарка.

успешно развиваме един задружен и мотивиран екип.

подобряваме своята позиция и поддържаме своето добро име сред участниците в пазара на националния и международния транспорт.

УСЛУГИ

Транспорт

Класик 2000 ООД прилага индивидуален подход към всеки свой клиент с цел да бъде осигурена максимална гъвкавост по време на работния процес.

Основните ни и най-чести дестинации включват държави като Германия, Холандия, Белгия, Англия и Франция, но с възможност и за други релации на територията на Европейския съюз. Видовете транспорт, които предлагаме, могат да бъдат както на комплектни (цели) товари, така и на групажни пратки.

Специализирани товари:

Дрехи на закачалки.

Продукти под температурен режим.

Всякаква друга стока, подходяща за бордови полуремаркета и фургони (тип дрехарка).

 

Сервизна дейност

Класик 2000 ООД разполага със собствен сервиз с необходимото оборудване за ремонти и техническа поддръжка на товарни автомобили, влекачи, ремаркета и полуремаркета; демонтаж и монтаж на тежки гуми.

Фирмата разполага и с мобилен сервиз за ремонт на аварирали автомобили. Сервизът работи без почивен ден.

Охраняем паркинг

Фирмата предлага охраняем паркинг, достъпен денонощно (24/7).