КОРЕКТ

София
070014485
office@korekt-bg.com
 www.korekt-bg.com

 

 

 

 

Търсите ли професионални хамалски услуги, хамали и транспорт в София или в България?
Фирмата е идеалният избор.
Най-ниските цени за хамалски услуги без компромиси в качеството.
Уважаеми дами и господа,
с годините събрахме квалифициран екип, който доказа себе си във времето, където качеството и сроковете са безкомпромисни. За фирма Корект няма невъзможни неща в света на пренасянето и транспорта. Нашето кредо е да бъдем максимално коректни към вас и да ви предоставим най-добрите хамалски цени, в съчетание с качество на услугата.
Защо да изберете хамалски услуги от Хамали КОРЕКТ?
защото групата ни е съставена от млади и интелигентни хора (повечето от тях висшисти), хора мислещи, можещи да носят отговорност и да предлагат решения, когато е необходимо.
защото за около петнадесет години сме се сработили като екип и опита, който сме натрупали в различни области на пренасянето, ни прави професионалисти.
защото знаем, че няма по – голяма реклама от добре свършената работа и коректното и правилното отношение към клиента.
КОРЕКТ Хамали е фирма, специализирана в предоставянето на хамалски услуги и транспорт, като предлагаме на своите клиенти, както пренасяне на малки офиси и жилища, така и пренасяне на цели сгради и кооперации. При пренасяне на офиси и жилища фирмата осигурява не само професионални хамали и перфектен и надежден транспорт, но и цялата гама от свързани с пренасянето услуги като: демонтаж и монтаж на мебели, опаковане на офис техника и мебели, демонтаж и монтаж на климатици и много други, съобразени с изискванията на клиента.

През годините КОРЕКТ Хамали спечели доверието на множество клиенти, като от 2008 година с цел да предложи по-бързи и надежни хамали на своите институционални клиенти, започна изграждане на мрежа от офиси в по-големите градове на България освен София. Към днешна дата КОРЕКТ Хамали разполагат с офиси по градове: КОРЕКТ Хамали София, КОРЕКТ Хамали Варна, КОРЕКТ Хамали Бургас, КОРЕКТ Хамали Пловдив и “КОРЕКТ” Хамали Стара Загора, собствен автопарк и стъбилен персонал от професионални хамали.

Търсите ли професионални хамали и транспорт в София или в България – Хамали КОРЕКТ е идеалния избор. В следващите редове може да разгледате няколко аргумента в полза на това твърдение. Защо да избера Хамалски услуги от Хамали КОРЕКТ :

- КОРЕКТ е фирма с огромен опит за българския пазар. Хамали КОРЕКТ извършва средно на ден по 4-5 пренасяния, което прави между 1500 – 2000 пренасяния годишно. Хамали – КОРЕКТ са на пазара от 1998 година и са с повече от 12 години опит на един силно конкурентен пазар.

- Хамали КОРЕКТ инвестира и развива своите професионални хамали, като се стреми да задържи най-добрите от тях, защото знае, че една фирма е добра, ако в нея има добри професионалисти, и че качествено пренасяне става с качествени хамали.

- Хамали КОРЕКТ предлага високо ниво на обслужване, като в центъра на работата е поставена не печалбата на фирмата, а доволния клиент и максималното удовлетворяване на неговите нужди. Хамали КОРЕКТ са осъзнали, че доволните клиенти са най-голямата печалба и най-ценния капитал.

- Хамали КОРЕКТ работят на съобразени с пазара цени. Въпреки изключително професионалното и коректно отношение към клиента Хамали КОРЕКТ работят и са достъпни на едни много конкурентни цени.

Кашони и опаковъчни материали
Кашони
Tиксо
Aеропласт
Стреч фолио

Транспорт
Камиони с разрешиелно за централна градска част
Камиони до 6 тона
Камиони над 6 до 10 тона
Авто кран

Домашен майстор
Монтаж – демонтаж на мебели
Дребни ремонти

Складиране
Съхраняване на лични вещи
Съхраняване на товари
Организиране на пратки

Почистване
Основно почистване
Абонаментно почистване
Онлайн магазин за кашони
Нашите клиенти
Блог

 


Вижте по-голяма карта