КЪЧЕВСКИ

гр. Плевен, ул. Гренадерска 30 Б, ап. 37
064819100, 0888713918, 0888977102
kachevski@gmail.com
http://kachevski.com

 

 

 

 

 

 

Къчевски – международен транспорт и спедиция в град Плевен

Фирма Къчевски град Плевен е с основна дейност международен транспорт и спедиция. Компанията предлага автомобилни превози на товари от и до страните в Източна и Централна Европа, както и вътрешен транспорт във всички страни на ЕС. Къчевски извършва качествен и бърз превоз на следните товари:

-   групажни пратки и комплектовани товари
-    превоз на чупливи стоки
-    превоз на текстил и конфекция

Нашата цел е да задоволим изискванията на клиента, като осигуряваме сигурност за превозваният от нас товар. Пратките, превозвани от фирма Къчевски, пристигат в точното време на точното място.

Превоз на групажни пратки от Къчевски ЕООД град Плевен

Къчевски ЕООД град Плевен предлага транспорт на групажни пратки с договорени срокове за изпълнение. Компанията разполага със собствен автопарк за осъществяването на дейността. Избирайки да транспортирате вашите стоки с фирма Къчевски, вие получавате точност и сигурност, гарантирани от нашите шофьори – професионалисти.
Транспорт на комплектни товари от Къчевски град Плевен

Къчевски може да превози Вашите комплектни товари от и до страните в Централна и Източна Европа. Дружеството ни се ангажира да достави стоките Ви, сигурно и по най-ефективния начин, от и до европейските Ви клиенти. Къчевски осигурява висококачествено, изгодно и бързо решение за вашите комплектни товари.

Превоз на текстил и конфекция на закачалки в град Плевен

Освен групажни пратки и комплектни товари, фирма Къчевски извършва превоз на текстил и конфекция на закачалки. Ние предлагаме експресни доставки на текстил и конфекция с помощта на специални автомобили. Къчевски предлага дистрибуция на текстил и конфекция на закачалки, до складове или магазини на клиента. Гарантираме, спазване на уговорените срокове за доставка.

Фирмата се занимава и със спедиторска дейност.

Ръководството на фирмата има дългогодишен опит на международния пазар и изградена мрежа от подбрани транспортни партньори, с които е в състояние да покрие всички Ваши изисквания по дадена дестинация.

Фирма Къчевски град Плевен се характеризира с точност, лоялност, бързина и коректност.