ЛЕО ЕКСПРЕС

София, кв. Орландовци, ул. Планинско цвете 3
070010211
 office@leoexpres.bg
 http://www.leoexpres.bg

 

 

 

 

Дейност

Основна дейност на Лео Експрес от създаването и до момента е свързана с осъществяването на куриерски услуги на територията на Република България.

Куриерските услуги осигуряват приемане, обработка, пренасяне и доставка на документи и стоки в най-кратки срокове.

Кратка история

Лео Експрес ЕООД е еднолично дружество с ограничена отговорност, създадено през 2003 година. Към настоящият момент дружеството предоставя услугите си в над 100 населени места, като за целта е създаден мониторинг центрове и офиси в четиридесет и два града с тенденция за разрастване на дейността. Изградената до настоящият момент национална структура за експедиране и транспортиране на пратки, позволява на контрагентите ни, осъществяващи дейността си в национален мащаб, да ползват услугите на нашара фирма навсякъде при еднакви преференциални условия. Дългосрочната цел на фирмата е разширяване дейността в сраните от Европейският съюз и увеличаване диапазонът на предлаганите услуги.

Притежава удостоверение №006/20.11.2003 година от Комисията за регулиране на съобщенията за извършване на неуниверсални пощенски услуги.

Техническа информация

Транспорт

Лео Експрес ЕООД разполага със собствен автопарк от над сто и петдесет автомобила от всички категории, като основните инвестиции на фирмата са насочени към постоянното му обновяване и разширяване,с цел подобряване качеството на предлаганите услуги.

Обработка на пратките

С цел оптимизация и качествено обработване на вашите пратки фирмата работи със съвременен софтуерен продукт, които позволява подробно проследяване на движението на всяка една пратка от подателя до получателя във всеки един момент. На разположение на своите клиенти фирмата предоставя луксозни картонени пликове за документални пратки, самозалепващи се полиетиленови пликове в различни размери и картонени кутии, с цел предпазване съдържанието на вашите пратки от повреждане и гарантирано качествено обслужване.

Приемането на вашата пратка може да стане:

- от дома или офиса на клиента;
- в офисите на Лео Експрес ЕООД;