ЛОГИСПЕД ЕООД

София, ул. Хан Пресиян 10, вх. Б, ет.1, офис 4
029581223, 0888456064
logisped@spnet.net
 http://www.logisped.info

 

 

 

 

Логиспед ЕООД е основана в началото на 2002 година. Дейността на фирмата обхваща всички основни видове международни и вътрешни спедиторски, логистични и транспортни услуги, свързани с контейнерен, автомобилен, железопътен и въздушен транспорт, митническа обработка на товарите и карго застраховки.

Натрупаният професионален опит, съчетан с индивидуалния подход към всеки клиент и позитивизма на екипа на „Логиспед” са гаранция за качеството на предлаганите от нас услуги. Благодарение на дългогодишното ни професионално партньорство с водещите корабни линии бързият и качествен сервиз на преференциални цени е сред нашите основни предимства.

Логиспед ЕООД е сертифицирана по ISO 9001:2008. Внедряването на новата система е доказателство пред клиентите и нашите партньори, че услугите на „Логиспед” се изпълняват при пълно спазване на фирмените системи за качество, отговарящи на най-високите международни стандарти.

Ние с радост можем да предложим на всеки наш клиент, настоящ или бъдещ, отговорна и прецизна съвместна работа, защото ние ценим Вашето време.

УСЛУГИ

СПЕДИТОРСКИ И ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ, СВЪРЗАНИ С:

Морски транспорт – на цели и групажни контейнери
Контейнерен транспорт
Групажни пратки по море и суша
Автомобилен транспорт с цели и групажни автомобили
Железопътен транспорт
Въздушен транспорт
Комбиниран транспорт
Карго застраховки
Митническа обработка на товарите
Транзитни операции
Възможности за складиране и съхранение под митнически контрол
Лични консултации и логистични решения
Специализирани сме във возене на опасни товари по ADR по море в контейнери