МАНИМПЕКС

София, ул. Околовръстен път 370
0885320435, 0885320356, 0888884337
Centralen.Sklad@manimpex-bg.com
 http://www.manimpex-bg.com

 

 

 

 

История

МАНИМПЕКС ЕООД е създадена през 1992 година с основна дейност внос на резервни части за леки и лекотоварни автомобили.

С годините фирмата непрекъснато разширява дейността си и днес предлага на едро и дребно оригинални части за всички марки европейски автомобили, произведени по съвременни технологии, съобразени със световните и европейски стандарти за качество.

Основните ни доставчици са сертифицирани по ISO 9001.
Манимпекс притежава развита логистична мрежа – собствени обекти в София, Варна, Пловдив и Бургас, а в по-големите областни центрове – мрежа от дистрибутори и клиенти.

Доставчици

Манимпекс е директен вносител на оригинални резервни части за леки и лекотоварни европейски автомобили от фирми производители като Brembo, Continental Teves, ThyssenKrupp Bilstein, Autex, KW automotive, Icer Brakes, Febi Bilstein, Hans Pries, Hengst, Holzer, Corteco, Klaxcar и други. Повече за нашите доставчици.

Стоки

Манимпекс поддържа богат асортимент и значителни складови наличности от предлаганите стоки – над 20 000 артикула
ОРИГИНАЛНИ ЧАСТИ ПО ОКАЧВАНЕ, ХОДОВА ЧАСТ И ДВИГАТЕЛ, СПИРАЧНА СИСТЕМА, НАКЛАДКИ, ВОДНИ ПОМПИ, АМОРТИСЬОРИ, ГАРНИТУРИ, КРУШКИ, ФИЛТРИ,КОНСУМАТИВИ и други, както и СПОРТНО ОКАЧВАНЕ И ТУНИНГ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ.

Акцент сред предлаганите от нас стоки представляват продуктите за тунинг. МАНИМПЕКС ЕООД е спонсор на националния тунинг фестивал 2005.

Марки

Търговските марки предлагани от доставчиците на Манимпекс са световно известни и наложени на пазара на резервни части FEBI, ATE, BREMBO, GK, ICER BRAKES, TOPRAN, BILSTEIN, WEITEC, RACTIVE, HOLZER, HENGST, CORTECO, KLAXCAR и гарантират европейско качество с гаранция от производителя.

Ние сме на Ваше разположение.

В обектите на МАНИМПЕКС ще получите компетентна консултация, качествени продукти на конкурентни цени, отстъпки и специални цени за редовните ни клиенти, лоялно партньорство…

За Ваше удобство можете да пазарувате по Интернет в нашия Web магазин.

Ако това е, което търсите, ние ще Ви го осигурим.

Ако искате да станете наш партньор, моля, обърнете се към най-близкия обект на Манимпекс, за да научите повече за предлаганите условия.

Ако искате да станете част от нашия екип, изпратете ни Вашите: автобиография, мотивационно писмо и информация за контакт на e-mail: Ina.Manova@manimpex-bg.com. Ние ще Ви потърсим. Предимство е познанието в областта на авточастите.

Продукти:

Антифризи, масла, течности
Амортисьори
Гарнитури
Гумено-метални части
Двигател
Лагери, главини, карета, полуоски
Накладки
Обтегачи и ремъчни шайби
Основен ремонт
Охладителна система
Помпи водни, маслени, спирачни, амбреажни
Ремъци
Спирачна система
Спирачни дискове и барабани
Спортни стоки
Съединители
Уплътнения
Филтри въздушни, маслени, горивни
Щанги, носачи, яб. болтове, шарнири
Други резервни части.