МВБ ТРАК ЕНД БЪС БЪЛГАРИЯ АД

 

София, бул. Сливница 425
0893202525, 0893202322
sales@mvb.bg
www.truck.man.eu

 

 

 

 

 

 

 

MVB Truck and Bus Bulgaria е официален вносител на продуктите на MAN Truck&Bus AG за българският пазар. Договорът с базираната в Мюнхен компания беше подписан през месец Юни, 2012 година. Горди сме да бъдем представители на уважаваната MAN Truck& Bus AG, една организация, отдадена на качествено инженерство и технологично съвършенство във всеки един момент.

Ние предлагаме на нашите клиенти широка гама от товарни автомобили от марката MAN и автобуси от марките MAN и NEOPLAN. В допълнение към новите автомобили, ние предлагаме и употребявани камиони и автобуси от програмата MAN Top Used. Тук, в MVB Truck and Bus Bulgaria нашата цел е да се утвърдим като най-надежден доставчик на пътно транспортно обслужване сред нашите клиенти и бизнес партньори. Можем да постигнем това чрез ясно разбиране на нуждите на нашите клиенти, които да бъдат изпълнени чрез съсредоточаване върху нашия иновативен принцип на непрекъсната работа в съчетание с нашия дългогодишен опит и познаване на спецификата на индустрията.

Стандартната продуктова гама MAN започва със 7.5 тоновия TGL, включва средно тежкия TGM и стига до 44-тонните TGS и TGX камиони. MAN също предлагат специализирани транспортни решения за тежка работа от типа на службите за аварийна помощ или с военни приложения. Също така на разположение в България са автобуси от модела Lion’s City, които могат да бъдат както с дизелови двигатели така и с двигатели задвижвани от сгъстен природен газ. Продуктовата гама завършва с луксозните туристически автобуси Neoplan, които са най-доброто предложение за пътниците по отношение на удобство и лукс.

 
MAN камионите – Водят ви към успеха.

Ние разбираме Вашия бизнес и знаем, какво е важно. Всяка от нашите серии е проектирана за конкретни задачи и е единствена в своята класа. Едно нещо, което всички те имат: Вие превключвате една предавка нагоре по отношение на транспортна ефективност и натискате спирачка на разходите.

 

TGX

TGS

TGM

TGL

 

 
MAN-услуги – Вашият успех

Който иска да удовлетвори ежедневните изисквания в сектора на търговските превозни средства, не се нуждае само от мощни камиони, а и от цялостни решения. И затова също се нуждае и от професионален партньор на своя страна, който предлага точно това портфолио с услуги, което е необходимо. MAN Ви гарантира иновативна и рентабилна транспортна логистика. Индивидуално комбиниране на услуги, ефикасно до последния детайл. От мениджмънт на поддръжката и ремонтите до подходящо финансиране. Разбира се, ние също така Ви предлагаме професионална помощ за мобилност и гарантираме чрез целеви програми за обучение на шофьори и предприемачи допълнителна ефикасност.

 

Преглед

Части и принадлежности

Помощ на пътя

Обучения

MAN After Sales Portal