Милов – С. В. ООД

гр. София, Враждебна ул. 34/2
0898646410, 0988307337

https://milovtrans.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Ние от фирма „Милов – С.В.“ООД сме в сферата на транспортните и товаро-разтоварни услуги. Работим както на територията на София, така и в страната от 1997 г. При нас транспортната дейност е семеен бизнес вече две поколения. Започвайки от международния транспорт преди, до вътрешния в момента.

Извършваме превози и доставки от врата до врата на посочен адрес и в точен час, защото знаем какво означава това за Вас. Сигурността на Вашия товар е най-важната наша задача, затова винаги подхождаме отговорно при осъществяване на всички транспортни услуги. Нашата цел е да предоставим най-удобния възможен превоз на товари на своите клиенти, като се съобразяваме изрично с техните желания.

Извършваме товарен транспорт на различни по обем и тонаж товари. Цялостно или частично преместване на домове и офиси от и до всяка точка на територията на София или страната. Работим със сигурни товарни бусове, оборудвани с всички необходими укрепващи товарите съоръжения.

Автопаркът с който извършваме нашите транспортни услуги, е в отлично техническо състояние през всеки сезон. Винаги можете да разчитате на нашите товаро-разтоварни хамалски услуги с гаранция за качественото. Това е нашата запазена марка.

С нашия професионализъм, си създадохме значителен брой лоялни клиенти, които могат да разчитат на нас по всяко време. Бързината и добре свършената работа са причината да предпочетете нас, като Ваш партньор, сега и в бъдеще време.

 

УСЛУГИ:

Транспортни услуги, превоз на мебели, превоз на багаж и покъщнина, товарни превози със камионче с обем от 20куб.м.+ремарке 20куб.м.=40куб.м.

15 лв. на човек на час. Може да поръчате само работници, но минимум за 2 часа.
Частично преместване на жилища, офиси, магазини с включен труд и транспорт на цена от 80 лв.
Нашата платформа ще Ви съдейства за репатриране на леки автомобили, джипове, микробуси, АТВ-та мотокари,мало и средно габаритна селскостопанска техника.
Компанията ни, осигурява високо ниво на безопасност и обслужване.Ние ще Ви осигурим платформа, за репатриране на аварирали автомобили. Извършваме и услуги като подаване на ток, доставка на гориво, отключване на автомобил, смяна на спукана гума и др.

Предлагаме удобни, качествени и евтини трансфери 24 часа в денонощието от Летище София до всички градове в България, ски и черноморски курорти – Банско, Боровец, Пампорово, Смолян, Чепеларе, Пловдив, Слънчев бряг, Златни пясъци, Созопол, Обзор, Албена, Велико Търново, Бургас, Варна.

Професионален шофьор ще Ви посрещне на летище София с табелkа с Вашето име, като бързо и безопасно ще Ви отведе до Вашия хотел или дестинация.

Нашите автомобили са винаги в отлично техническо състояние, като през зимния сезон винаги следим метеорологичните условия.

През цялото време нашите служители постоянно следят за пътно-транспортните условия по Вашия маршрут и се грижат постоянно за Вашата безопасност и комфорт на пътуването Ви.