МИСОТА ТРАНС ЕООД

Стамболийски, ул. Май 13
0885699550

 

 

 

 

 

МИСОТА ТРАНС ЕООД е транспортна фирма от град Стамболийски.

Основна дейност – товарен автомобилен транспорт.

Управител – КОСТАДИН ДЕНЕВ.