МИХАЙЛОВИ ТРЕЙД ООД

гр. София, ул. Обелско шосе 7
0888168700; 0876590290; 024836700
office@mihailovitrade.com
http://mihailovitrade.com

 

 

 

 

 

 

 

Сериозният партньор в търговията с бързо оборотни стоки!

Михайлови Трейд е доставчик на стоки на едро с многогодишен опит в търговията със захарни изделия,  алкохол, безалкохолни напитки, вода и тютюневи изделия.

Вече над 10 години се стремим да сме максимално бързи, точни и коректни с нашите партньори. В условията на все по-труден и наситен пазар – наша цел е да осигурим максимално качествена търговска и логистична услуга на нашите клиенти.

Поддържаме широка гама продукти на склад и осигуряваме комплексно зареждане до врата за магазини, заведения и павилиони на територията на град София и Софийска област.

Работим добре, защото имаме всичко! Работим бързо, защото можем!

Сериозният партньор в търговията с бързо оборотни стоки!

 

Работно време и регламентирани почивки за всички работещи в офис Михайлови Трейд:

- Понеделник – Петък: 07.30 – 16.30ч; регламентирани почивки: от 10.00 до 10.15ч, от 12.30 до 13.00ч, от 15.00 до 15.15ч
- Събота: 07.30 – 15.00ч;
- Неделя: почивен ден!

Условия за доставка

Михайлови Трейд ООД извършва доставки само на своите партньори, при предварително уговорени условия и заявена поръчка в нашия офис. Доставката на поръчките се осъществява до адреса на обекта. Доставяме в рамките на два работни дни. Доставката се заплаща в брой на място или по банков път.

Съветваме ви, да групирате своите поръчки до една доставка, и до един обект.

Някои стоки се доставят само опаковани в стек или кашон поради съображения за чупливост. Ако все пак прецените да поръчате чупливи стоки от подобен вид неопаковани, то отговорността при транспорта е ваш риск.

Моля, погрижете се да приготвите и предадете празен амбалаж, ако в поръчката ви са включени стоки, които изискват това.

 

Разгледайте нашият КАТАЛОГ !