МИЧ ЕООД

Ямбол, ул.Търговска 16, ет.1, ст.3
046662236, 0889653365, 0897955310
delfin1973@abv.bg
 http://michyambol.com

 

 

 

 

Предметът на дейност на фирмата е автобусен транспорт в страната и чужбина. Фирмата съществува от 1995 г. като ЕТ МИЧ – Мирослава Мирчев, а от 2007 е преобразуван в МИЧ ЕООД. Изпълнява собствена автобусна линия Ямбол – Свиленград и участва в Сдружение на превозвачите – Ямбол за изпълняване на пътнически превози в Ямболска област.

В момента МИЧ ЕООД разполага със собствен автопарк. Автобусите са категоризирани от Асоциацията на българските предприятия за международни превози и пътища АЕБТРИ. Оборудвани са с климатични инсталации, CD, DVD – системи, минибар, кафе машини, WC, локално осветление за всяко място и др.
Сервизни услуги
Фирмата разполага с гаражна площ, намираща се на околовръстен път на гр. Ямбол. В базата се извършват авторемонтни услуги, поддръжка и техническо обслужване на автобусите.

Екскурзии в чужбина
Екскурзии в чужбина – Гърция, Турция, Хърватска, Макединия, Румъния.

Случайни превози
Случайни превози (екскурзии, групови пътувания).

Специализиран превоз
Специализиран превоз – превоз на работници, ученици, трудноподвижни лица (инвалиди) и др. Съобразяваме се с условията и изискванията на клиента.

Екскурзии в страната
Екскурзии в страната – по предварително избран от клиента маршрут. Съвместно работим с туристическа агенция и лицензиран туроператор.

Автобусни превози
Автобусни превози в страната и чужбина.


Вижте по-голяма карта

2012-2015 © ИМедия Консулт ЕООД