НАДЕЖДА – 76

София, Люлин 9
028223117, 029201941
 info@n-trans.com
 http://www.n-trans.com

 

 

 

 

Надежда 76 ООД e напълнo независима компания за автомобилен транспорт и спедиция базирана в град София. Имаме над петнадесет години опит в транспортирането на цели товари и групажи в Европа.

Независимо дали желаете да станете наш партньор или имате нерегулярни товари, които да бъдат транспортирани в Европа, тук ще откриете цялата информация за нашата компания и услугите, които предлагаме.

Ако вече работим заедно, не се колебайте да споделите с нас личното си мнение. Ние ще вземем под внимание вашият съвет.

Фирмата предлага решения независимо дали става дума за регулярни или нерегулярни товари; опасени или обикновени товари (включително ADR клас 1); цели или групажни (до двадесет и пет т.); стандартни или експресни доставки.

Осигуряваме безопасен транспорт и доставки навреме от България за други страни от Европейския Съюз, от ЕС за България, кръгови транспорти в ЕС, транспорти до трета страна, както и превози в България.

Доставяме от врата до врата, от врата до депо, от депо до врата и от депо до депо.

Надежда 76 е основана през 1990 година като Едноличен Търговец (ЕТ) в град София. От тогава се развихме като една от най-стабилните транспортни и спедиторски компании в България, обслужваща дестинации до всяка страна в Европа.

В началните години компанията оперира предимно в България. През 1995 година правим първите си стъпки на международния пазар, придобивайки скоро отлични репутация и връзки с наши клиенти в Италия, Германия, Великобритания, Франция и Испания.

Днес ние сме надежден партньор в транспортните нужди на нашите клиенти в ЕС, в това число Македония, Турция, Хърватска, Босна и Херцеговина и други европейски дестинации.


Вижте по-голяма карта